Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ξανακλείνουν τα φαρμακεία;

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι φαρμακοποιοί, αν στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, θίγεται το καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτάζει ο Ναός της Ευαγγελίστριας στη Νεστάνη

Στις 25 Μαρτίου 2014 πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια ο Ενοριακός Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Νεστάνης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεστάνης του Δήμου Τριπόλεως  την Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβουλευτική γονέων στη Βόρεια Κυνουρία

H Σχολική Σύμβουλος Α/θμιας Εκπ/σης Αρκαδίας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη» σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Β. Κυνουρίας διοργανώνουν ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ:
Διαβάστε περισσότερα...

Που θα λειτουργήσουν υπαίθριες πασχαλινές αγορές στην Τρίπολη!

Ομόφωνα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης αποφάσισε να εισηγηθεί η Υπαίθρια Πασχαλινή Αγορά να πραγματοποιηθεί για το χρονικό διάστημα από 10-4-2014 έως και 19-4-2014, αποκλειστικά στο χώρο της πλατείας Άρεως και να καταβληθεί από τους συμμετέχοντες επαγγελματίες το προβλεπόμενο αντίτιμο για την κατάληψη του κοινοχρήστου χώρου.
Διαβάστε περισσότερα...

Λύση για τους σχολικούς φύλακες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα … μέσω Δήμου Τρίπολης!

Εννέα σχολικούς φύλακες σε διάφορους σχολεία της Τρίπολης τέθηκαν σε διαθεσιμότητα τον Ιούλιο του 2013. Μια από τους 9 μετατέθηκε σε άλλη θέση, σε κλάδο ΔΕ διοικητικού με αποτέλεσμα να μείνουν οι άλλοι 8 σε διαθεσιμότητα.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...