Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ελληνική σημαία 3 μέτρων στον τάφο του Κολοκοτρώνη! (εικόνες)

Σε μία συμβολική κίνηση, ο Χρήστος Κιντής από τη Γορτυνία πήγε, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στο 1ο Νεκροταφείο και άφησε μία τεράστια Ελληνική Σημαία 3 μέτρων στον τάφο του Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη!
Διαβάστε περισσότερα...

Βόλτα στο ανοιξιάτικο Μαίναλο από το ΣΑΟΟ (εικόνες)!

Μια υπέροχη εξόρμηση στο ανοιξιάτικο Μαίναλο διοργάνωσε ο ΣΑΟΟ την Κυριακή 23/03/2014. 70 ορειβάτες ξεκίνησαν από την Αλωνίσταινα (τόπο καταγωγής της μητέρας του Θ. Κολοκοτρώνη, Ζαμπίας Κωτσάκη) και μέσα από εντυπωσιακό μονοπάτι ελατοδάσους έφτασαν στο Λιμποβίσι και στο σπίτι του Κολοκοτρώνη.
Διαβάστε περισσότερα...

Οδοιπορικό στο Χρυσοβίτσι από την εκπομπή «360 μοίρες» του Alpha (vd)!

Την Τρίτη 25 Μαρτίου, στις 23:45, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι «360ο» και η Σοφία Παπαϊωάννου πραγματοποιούν ένα οδοιπορικό στις άγνωστες ιστορίες της Επανάστασης του ’21, με τους δύο εμφυλίους και τους ξένους συμμάχους.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέθοδος Νικολάκου: «Παραιτηθείτε όλοι σας διότι… χανόμαστε!»

«κ. Βουδούρη παραιτηθείτε, κ. Γόντικα παραιτηθείτε, κκ Πουλά, Πουλοκέφαλε, Δέδε, Αλευρά παραιτηθείτε κλπ.». Αυτή είναι η απάντηση της εναπομένουσας αντιπεριφερειάρχη του κ. Τατούλη στις βαριές κατηγορίες για αδιαφάνεια, αυταρχισμό, ατασθαλίες, υπερσυγκεντρωτισμό.
Διαβάστε περισσότερα...

Έτοιμος ο Άρης Τρίπολης για τα «Μαινάλια 2014»!

Έτοιμος για άλλη μια χρονιά ο Άρης Τρίπολης για τα ΜΑΙΝΑΛΙΑ 2014. Πάνω από 300 αθλητές θα συμμετέχουν στο ανοιχτό τουρνουά ολυμπιακού ταεκβοντο που διοργανώνει και φέτος ο σύλλογος της πόλη μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι Αρκάδες του Καναδά παρέλασαν για την «25η Μαρτίου» στο παγωμένο Μόντρεαλ (vd)!

Για άλλη μία χρονιά, οι Αρκάδες του Καναδά τίμησαν την 25η Μαρτίου! Η παρέλαση έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.
Διαβάστε περισσότερα...

Taekwondo - Με τρία μετάλλια γύρισε από τη Βουλγαρία ο Α.Σ. Αρκάς! (εικόνες)

Με 850 αθλητές και αθλήτριες από 16 χώρες (Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρωσία, Μολδαβία, Κόσσοβο, Αλβανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Τυνησία, Ισπανία, Ουγγαρία, Σουηδία, Σερβία, Ιταλία, Νορβηγία, Π.Γ.Δ.Μ.) πραγματοποιήθηκε το International Taekwondo Tournament στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 22 και 23 Μαρτίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...