Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Το πρόβλημα με το νερό στα Λαγκάδια είναι πολιτικό. Δεν περιμένουμε από τον Εισαγγελέα»!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Κώστας Σιοκορέλης σημειώνει ότι «με αποφάσεις του Υγειονομικού (3/12/2013 και 10/3/2014) «απαγορεύεται να κάνουν χρήση του νερού στα Λαγκάδια για πόση και οικιακή χρήση πλην της καθαριότητας στην τουαλέτα».
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση από το ΣΑΟΟ για το γραφικό εξωκλήσι της Ανάληψης

Ο ΣΑΟΟ καλεί όλους τους συμπολίτες μας, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 5 μ.μ. στο γραφικό εξωκλήσι της Ανάληψης, στο Βράχο της Πηγής, του οποίου την φροντίδα έχει ο Σ.Α.Ο.Ο. για την παρακολούθηση της ακολουθίας των τέταρτων Χαιρετισμών.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη νίκη του Αστέρα στις καθυστερήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό! (vd)

Ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στηντρίτη ήττα στη φετινή Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Καράσκο στις καθυστερήσεις σκόραρε (από θέση οφ σάιντ) το νικητήριο τέρμα της αρκαδικής ομάδας που επικράτησε με 2-1 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Νωρίτερα, ο 18χρονος Βέργος είχε «απαντήσει» στο 60΄ στο τέρμα του Ντε Μπλάσις, που είχε βάλει τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού από το 22ο λεπτό.
Διαβάστε περισσότερα...

Πάσχα ... φαντασμαγορικό ετοιμάζουν οι Τσάκωνες στον Τυρό Κυνουρίας!

Ο Τυρός είναι μια όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη 2000 μόνιμων κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας  Αρκαδίας, ανάμεσα στις πλαγιές του Πάρνωνα και τα καταγάλανα νερά του Αργολικού κόλπου και του Μυρτώου πελάγους.
Διαβάστε περισσότερα...

Να παραιτηθεί από βουλευτής ζητά η Νικολάκου από τον Βουδούρη!

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου "ο εκλεκτός του κ. Τσίπρα στην Πελοπόννησο εξακολουθεί να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Ο ίδιος, σε εκπομπή στο Kontra, όπου φιλοξενήθηκε πριν από μερικές ημέρες τόνισε ότι  δεν έχει «πολιτικό» παρελθόν
Διαβάστε περισσότερα...

Απολογισμός της ΚΕΔΗΤ με ειδήσεις για παιδικούς σταθμούς, «Βοήθεια στο Σπίτι», σπήλαια και πολιτιστικό καλοκαίρι (vd)!

Σε ένα μίνι απολογισμό για το έργο που έχει επιτελέσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης προχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Μιλτιάδης Κοκκινάκος.
Διαβάστε περισσότερα...

«Να αποσυρθεί η επίμαχη διάταξη για τα ταξί από το πολυνομοσχέδιο» ζητά ο Τατούλης

Σχετικά με το ζήτημα της πιθανής απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, o περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...