Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Προτάσεις και ιδέες για έναν τέλειο γάμο στο «Wedding Cosmic Show» της Τρίπολης (vd)!

Κατάμεστο ήταν το Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, το απόγευμα της Κυριακής, από κόσμο που παρακολούθησε από κοντά "Wedding Cosmic Show".
Το Show περιελάμβανε πολλές προτάσεις και ιδέες για ένα μοναδικό γάμο, μοναδικές εκπλήξεις και δώρα από τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση, τα οποία κληρώθηκαν και τα κέρδισαν μέλλουσες νυφούλες.
Διαβάστε περισσότερα...

Άκυρη η ηλεκτρονική μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές της νότιας Κυνουρίας

Το kalimera-arkadia.gr «έτρεξε» μία ηλεκτρονική μέτρηση προκειμένου να καταγραφεί η πρόθεση ψήφων των επισκεπτών της ιστοσελίδας, τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση στην Τρίπολη τη Δευτέρα για το παρόν και μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

«Το παρόν και το μέλλον των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι το θέμα εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιαννόπουλος: «Δεν καίγομαι να με γνωρίσουν όλοι οι δημότες στη Γορτυνία» (vd)!

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Γορτυνίας ανακοίνωσε –από το Διασυνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας- ο εν ενεργεία Δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος, σε μία δημόσια συνεδρίαση της παράταξής του «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών».
Διαβάστε περισσότερα...

Ειδικές κάρτες εισόδου για τους μόνιμους κατοίκους των πεζοδρόμων της Τρίπολης;

Σε εκκρεμότητα παραμένει η απόφαση για να επιτραπεί σε μόνιμούς κατοίκους των πεζόδρομων της πόλης να μπορούν να εισέρχονται (σ’ αυτούς) με τα αυτοκίνητα τους ,για περιορισμένο χρόνο, για τις ανάγκες φόρτωσης και εκφόρτωσης προϊόντων.
Διαβάστε περισσότερα...

Από Καστάνιτσα προς τους Καταρράκτες Λεπίδας περπάτησαν οι πεζοπόροι του Τυρού (εικόνες)

Μετά την τελευταία πεζοπορία στο μαγευτικό Κοσμά, ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού έκανε την Κυριακή πεζοπορία στα όμορφα ορεινά μέρη της Βόρειας Κυνουρίας και συγκεκριμένα στο μονοπάτι από Καστάνιτσα προς τους Καταρράκτες Λεπίδας έξω από τον Αη Γιάννη.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ο Χατζιδάκις αγαπούσε τον Vivaldi» - Μουσική μαγεία στο Άστρος (vd)

Μια ξεχωριστή συναυλία παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ζαφείρη, στο Αστρος. Η μουσική συνύπαρξη, με τίτλο «Ο Χατζιδάκις αγαπούσε τον Vivaldi», του κουιντέτου της Μαντολινάτας «Νικόλαος Λάβδας»και της γνωστής σοπράνο Ιωάννας Φόρτη οδήγησαν τους θεατές σε μουσικά μονοπάτια που σπάνια έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στη περιοχή μας. Τα αριστουργήματα του Antonio Vivaldi ενέπνευσαν τον Μάνο Χατζιδάκι και μέσα στην Άνοιξη, μια από τις 4 εποχές του Vivaldi, οι μελωδίες του Χατζιδάκι πρόσφεραν μια εξαίσια μουσική εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα...

Για την έκθεση στην Αγία Πετρούπολη και τη συνεργασία του με το Δήμο Τρίπολης μιλά ο Ν. Φλώρος σε … «Πρώτο Πλάνο» (vd)

Σε πρώτο πλάνο από την … Αγία Πετρούπολη η σημερινή (Κυριακή 30/3/2014) εκπομπή της Κατερίνας Αντωνοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα!
Στην εκπομπή που θα μεταδοθεί στις 12.45 το βράδυ της Κυριακής, ο Τριπολίτης Καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος μιλά για την έκθεση του στην Αγία Πετρούπολη και κάνει ειδική αναφορά στο Δήμο της Τρίπολης ο οποίος συνέδραμε ουσιαστικά για την έκθεση αυτή, ενώ μέσα από τη συνεργασία των δύο πλευρών, προβλήθηκε η Τρίπολη σε μία πολύ μεγάλη τουριστική αγορά, όπως είναι αυτή της Ρωσίας!
Διαβάστε περισσότερα...

Εντυπωσιακό «Track Day» με μοτοσικλέτες στο αεροδρόμιο της Τρίπολης (vd)!

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης άνοιξε την Κυριακή για ένα μοναδικό TRACK DAY της ΤΕΑΜ65 για Αγωνιζόμενους και Ιδιώτες.
Ήταν μοναδική ευκαιρία για τους αγωνιζόμενους να κάνουν προπόνηση στην πίστα της Τρίπολης, αλλά ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία για ιδιώτες που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά το Track Day!
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...