Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δυσκόλεψε η πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του Europa League (εικόνες και βίντεο)!

Δυσκόλεψε η πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του Europa League (εικόνες και βίντεο)!

Υψηλό βαθμό δυσκολίας απέκτησε η υπόθεση πρόκρισης του Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αρκάδες στον πρώτο αγώνα για τον γ` προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Ραπίντ Βιένης, με τους αυστριακούς να έχουν πλέον τον πρώτο λόγο εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει την Πέμπτη 8 Αυγούστου. Για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη σκόραρε ο Ζησόπουλος στο 27`, ενώ για την Ραπίντ ισοφάρισε με πέναλτι ο Μπόιντ στο 31`.

Επιθετικά μπήκε η Ραπίντ και σε δύο περιπτώσεις, στο 5ο και το 16ο λεπτό θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως αρχικά ο Χόφμαν και στη συνέχεια ο Μπόιντ δεν μπόρεσαν να είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, αντίθετα από τον Αστέρα που πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 27`. Ο Ουσέρο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστέρα και ο αμαρκάριστος Ζησόπουλος με κοντινή προβολή έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0). Η πίεση της Ραπίντ για την ισοφάριση μπορεί να μην απέφερε καρπούς στο 29` όταν η μπάλα από το σουτ του Σάουμπ έφυγε μόλις άουτ, όμως το γκολ ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Ο Λισγάρας έσπρωξε τον Μπόιντ στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής κατελόγισε πέναλτι. Από τα 11 βήματα ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσα (1-1).

Ο Κάφα στο 55` και ο Λισγάρας στο 57` έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα μπορούσαν να σκοράρουν τόσο στο 66` όσο και στο 72`. Στην πρώτη περίπτωση ο Ναβάρο πήρε την κεφαλιά με τον Νόβοτα να διώχνει με δυσκολία, ενώ στην δεύτερη, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Ουσέρο, να με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της Ραπίντ. Στο 89` ο Χουάνμα πήρε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκρατσίνι, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της Ραπίντ στην τελευταία ευκαιρία του αρκαδικού συγκροτήματος.

Διαιτητής: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία)

Κίτρινες κάρτες: Πιπίνης, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης-Μπέρεντ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72` Γκρατσίνι), Ζαραδούκας (46` Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61` Χουάνμα).

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΗΣ: Νοβότα, Τρίμελ, Σονλάιτνερ, Τιμπόν, Σράμελ, Πέτσος, Μπέρεντ, Σάουμπ (85` Γκροζούρεκ), Χόφμαν (68` Σάμπιτζερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.

Για να δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα από τη Νova, πατήστε ΕΔΩ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...