Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξάρα από τους νέους του Αστέρα!

Εξάρα από τους νέους του Αστέρα!

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές της επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Τρίπολη αφού κέρδισε με 6-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου.

Ο «χορός των τερμάτων» άρχισε στο 23’ όταν μετά από σέντρα του Τογρού από δεξιά και παρέμβαση του Βελισσάρη, ο Βαζούκης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επίτευξη του πρώτου τέρματος, ο Τογρού στο 24’ μέσα από την μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα (2-0).

Το ημίχρονο τελείωσε με 3-0 όταν μετά από όμορφο συνδυασμό Κυριακόπουλου, Βελισσάρη, ο πρώτος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μηλιώτης, που αν και ήρθε από τον πάγκο στο 63ο λεπτό αντικαθιστώντας τον σκόρερ Κυριακόπουλο πρόλαβε και ένα χατ-τρικ.

Δύο λεπτά από την είσοδο του, ο Μηλιώτης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Βελισσάρη και με πλασέ έκανε το 4-0.

Στο 89’ και μετά από σέντρα του Βελισσάρη και παρέμβαση του Τσόφλιου, ο Μηλιώτης με κοντινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το τελικό 6-0 πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μηλιώτη να κάνει το πρώτο χατ-τρικ της χρονιάς μέσα σε διάστημα 25 λεπτών!

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε και άλλα τέρματα, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι. Στο 37’ ο Καρυδόπουλος σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα, ενώ στο 55’ το σουτ του Καραβατάκη από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Αστέρα.

Διαιτητής: Νικόλαος Ρατσιάτος (ΣΔΠ Αργολίδας) που απέβαλλε από το παιχνίδι με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μεταλλινό στο 31ο λεπτό.

Αστέρας Τρίπολης: Λαδάς, Γογωνάς, Κυριακόπουλος (63’ Μηλιώτης), Καστριτσέας, Βαζούκης, Γκίτζιας,, Χρήστου (58’ Τσιώλης), Τογρού (67’ Σαλαπάτας), Τσόφλιος, Καρυδόπουλος, Βελισσάρης

Απόλλων Σμύρνης: Σταματόπουλος, Ξανθόπουλος, Ζαχαρίου, Φερεντίνος, Μπούσκος (63’ Παπαευθυμίου), Ντούνης, Μπέντας, Μεταλλινός, Καραβατάκης, Μιχαλάρης (63’ Μαυρουδής), Καλλέργης (71’ Ντοβλετάκης).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...