Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκησαν οι παίδες του Αρκαδικού

Νίκησαν οι παίδες του Αρκαδικού

Με μία άνετη νίκη συνέχισαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παίδες του Αρκαδικού, που ξεπέρασαν το πρώτο εκτός έδρας εμπόδιο τους στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 61-32 το κλιμάκιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Καλαμάτα.

Ο Αρκαδικός που έκανε το 2/2 στο παιδικό πρωτάθλημα παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πήρε το προβάδισμα του σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε τη διαφορά, που έφτασε μέχρι και τους τριάντα πόντους.

Το «τρίγωνο» των Σταματόπουλου, Λιακόπουλου, Τσέλλου σημείωσε 48 από τους 61 πόντους και ήταν αυτοί που ανέλαβαν τις επιθετικές πρωτοβουλίες του Αρκαδικού, χωρίς ωστόσο να υστερήσουν οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, καθώς έβαλαν όλοι το δικό τους…λιθαράκι για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Παναγάκης

Δεκάλεπτα: 4-16,13-30, 21-45, 32-61

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Παυλής): Δημόπουλος 2, Μυλωνάς, Χαραλαμπόπουλος 4, Καλδής, Στρατόπουλος 2, Καρούτας, Καραγιαννίδης 5, Κονταργύρης 6, Λαμπρινός, Γκουμένι 4, Κατσαρέας 9.

Αρκαδικός (Τσαμακλής, Γεωργακόπουλος): Τσέλλος 12, Καρακούρτης, Τράκας 4, Καρακούλας, Μπιρμπίλης, Μπούρης, Λιακόπουλος 14 (1), Αγγελόπουλος 2, Σταματόπουλος 22, Προκόπος 7 (1), Ηλιόπουλος, Θαλασσινός.

Ο επόμενος αγώνας της παιδικής ομάδας είναι το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου (17.00) στην Τέντα με αντίπαλο την Καλαμάτα 80.

Κέρδισαν χωρίς να ιδρώσουν

Η εφηβική ομάδα του Αρκαδικού κέρδισε τον προγραμματισμένο της αγώνα με την Εράνη Φιλιατρών με 20-0 άνευ αγώνος, αφού η Μεσσηνιακή ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Ο επόμενος αγώνας της εφηβικής ομάδας είναι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου (18.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης με αντίπαλο την ομάδα των Δρομέων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...