Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις ΑΕΚ - Πρωτιά για Καραναγνώστη και 3η θέση για Γρηγορίου

Τένις ΑΕΚ - Πρωτιά για Καραναγνώστη και 3η θέση για Γρηγορίου

Δύο ακόμα μεγάλες επιτυχίες στο 2ο Βαθμολογούμενο Εθνικό τουρνουά Ε3 είχε ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στην κατηγορία των κοριτσιών και των αγοριών κάτω των 12 ετών που έγινε στην Τρίπολη (γήπεδα ΣΑ Τρίπολης) οι αθλητές του ομίλου Καραναγνώστη Μαρία και Γρηγορίου Αναστάσης κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Ήταν το δεύτερο κατά σειρά Ε3 που οι συγκεκριμένο αθλητές κερδίζουν μια εκ των τριών πρώτων θέσεων του Ε3. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο Ε3 ο Γρηγορίου είχε κερδίσει την 1η και η Καραναγνώστη την 2η θέση (Ο.Α Καλαμάτας). Στο 2ο λοιπόν Ε3 της χρονιάς η Καραναγνώστη κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά και ξεκινώντας από το Νο 3 του ταμπλό (8άρι) επικράτησε της Κουλουμπού (Ο.Α Καλαμάτας) με 2-1 σετ ( 0-4, 4-0, 7-5) περνώντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης όπου εκεί αντιμετώπισε την Ανδριοπούλου (Νο1 του ταμπλό) από την Νίκη Πατρών της οποίας και επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-2). Στον Τελικό της διοργάνωσης η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε και του Νο 2 του ταμπλό της Ντιμπάλσκα (Νίκη Πατρών) με 2-0 σετ (6-4, 6-1) κερδίζοντας την πρώτη θέση του τουρνουά. Στα αγόρια ο Γρηγορίου Αναστάσης (Νο1 του ταμπλό),  σαφώς επηρεασμένος από μια ελαφριά τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί τελευταία,  κατέκτησε την 3η θέση των αγώνων περνώντας τον πρώτο γύρο bye  και στον δεύτερο γύρο επικρατώντας του Ανεσίδη (Σπάρτη) 2-0 σετ (4-2, 5-4). Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Πηλιχό από την Ζάκυνθο τον οποίο και κέρδισε 2-0 σετ (4-0, 4-2) περνώντας στην ημιτελική φάση. Εκεί αντιμετώπισε τον Βασιλάκη (ΑΟΑ Πατρών). Ο τραυματισμός του αθλητή της ΑΕΚ τον κατέβαλε σωματικά, με τον Γρηγορίου να μην μπορεί να αντισταθεί στο 3ο σετ και έτσι ο Βασιλάκης επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-0). Για την ιστορία νικητής του τουρνουά ήταν ο Τσιλιμπής από τον Ρήγα Άργους.

Ο όμιλος θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές Καραναγνώστη Μαρία (1η θέση) και Γρηγορίου Αναστάση (3η θέση) και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες τους και καλή σχολική χρονιά. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...