Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδοσφαιριστές του Αστέρα κλήθηκαν στις εθνικές Βενεζουέλας και Ρουμανίας

Ποδοσφαιριστές του Αστέρα κλήθηκαν στις εθνικές Βενεζουέλας και Ρουμανίας

Από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς σήμερα ο Στάικος Βεργέτης έδωσε ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά την προσπάθεια που κατέβαλλαν με τον Ατρόμητο.

Οι προπονήσεις του Αστέρα θα είναι πρωινές μέχρι την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι (11 π.μ.) με τον Παναρκαδικό, ενώ το Σαββατοκύριακο θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να ξεκουραστούν.

Άδεια εξ άλλου πήραν από την ομάδα και οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές Ντάνιελ Ερνάντεζ, Ντορίν Γκόιαν, προκειμένου να αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες Βενεζουέλας και Ρουμανίας αντίστοιχα στους αγώνες για την προκριματική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Παράλληλα, κλήθηκε στην εθνική ελπίδων και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που τις επόμενες ημέρες θα προπονηθεί με την εθνική ελπίδων και θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην προκριματική φάση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος.

Από την προσεχή Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...