Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώτο σερβίς για τις γυναίκες του Αρκαδικού!

Πρώτο σερβίς για τις γυναίκες του Αρκαδικού!

Στην μάχη του  Η΄ ομίλου της Β΄ εθνικής βόλεϊ γυναικών εισέρχεται η ομάδα του αρκαδικού αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής τον Ζακυνθινό στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Οι παίχτριες της Ρούλας Πεντεφούντη θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί απέναντι στην ομάδα της Ζακύνθου με την οποία είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πέρσι δυο φορές στην διαδικασία των μπαράζ έχοντας να επιδείξουν μια νίκη (3-1) και μια ήττα (3-2).

Είμαστε μια ομάδα αποτελούμενη από 5 νέες παίχτριες εκ των οποίων οι τέσσερες είναι ηλικίας 18-20 χρόνων. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσπάθεια από όλες για να μπορέσουμε να δέσουμε ως ομάδα να καλύψουμε την απειρία που έχουμε γι΄αυτή την κατηγορία και ταυτόχρονα να καλύψουμε και τα κενά των δυο έμπειρων  συμπαικτριών μας που αναρρώνουν μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν. Σημασία έχει να είμαστε όλες καλά και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Βήμα βήμα  μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας  που δεν είναι άλλος  από το να προσπαθούμε να παίζουμε το βόλεϊ που μπορούμε και από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα θα έρθουν τονίζει αρχικά η Ρούλα Πεντεφούντη και στην συνέχεια εστιάζει τον αντίπαλο του ΣΕΦΑ.Ο Ζακυνθινός είναι ο πρώτος μας αντίπαλος και επειδή είναι πρεμιέρα θέλε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Εύχομαι την Κυριακή να είμαστε στο επίπεδο που μπορούμε και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Καλούμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί και να αποτελέσει όπως και πέρσι τον έβδομο παίχτη μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...