Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Καισαριανή θα παίξει ο Αρκαδικός με την ΑΕΚ

Στην Καισαριανή θα παίξει ο Αρκαδικός με την ΑΕΚ

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ο Αρκαδικός το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, με ώρα έναρξης στις 19.30 και όχι στις 17.00, λόγω κωλύματος του γηπέδου.

Ήδη η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας τις δύο ομάδες, αλλά και γενικότερα τους φίλους του μπάσκετ.

Η προετοιμασία του Αρκαδικού για το μεγάλο αυτό παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά με τους Γιάννη Καστρίτη και Μπάμπη Αλεξόπουλο, να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Καστρίτης: «Πρώτο φαβορί η ΑΕΚ για άνοδο»

Παραμονές του παιχνιδιού με την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Νήαρ Ήστ της Καισαριανής, τονίζοντας χαρακτηριστικά πώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, την οποία και θεωρεί πώς είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Ωστόσο και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Αρκαδικός στην προετοιμασία του, όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας για εμάς. Παίζουμε με την ΑΕΚ, μία ομάδα που, ξέχωρα από το όνομα και το μέγεθος της, για το οποίο είμαι ο τελευταίος που χρειάζεται να μιλήσει, έχει δείξει μέχρι στιγμής πως βάση ρόστερ και πάνω από όλα απόδοσης στα παιχνίδια της, είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο από την φετινή Α2.

Εμείς από την πλευρά μας, δυστυχώς για μία ακόμα εβδομάδα δεν καταφέραμε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε λόγω των τραυματισμών μας. Σε κάθε περίπτωση όμως, θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...