Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έσπασαν κάθε ρεκόρ φέτος οι συμμετοχές στο 8ο Κύπελλο ΚΟΑΤ (vd)

Έσπασαν κάθε ρεκόρ φέτος οι συμμετοχές στο 8ο Κύπελλο ΚΟΑΤ (vd)

"Σπάσαμε κάθε ρεκόρ φέτος όσον αφορά στις συμμετοχές των αθλητών στους αγώνες για το 8ο Κύπελλο ΚΟΑΤ, συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 600", δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΟΑΤ Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr που βρέθηκε στο κολυμβητήριο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 Οι κερκίδες γέμισαν με κόσμο που ενθάρρυναν τους αθλητές και οι επιδόσεις των αθλητών είναι υψηλές, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος από την πρώτη κιόλας μέρα.

Πήραν μέρος αθλητές από 32 σωματεία. Οι αγώνες αφορούν αθλητές δύο κατηγοριών, που ανήκουν τις προ-αγωνιστικές (ηλικίες 9-10-11-12 ετών) και στις αγωνιστικές (13 ετών και άνω) κατηγορίες.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης και προπονητής Γιάννης Δρυμωνάκος δήλωσε ότι οι συνθήκες του κολυμβητηρίου είναι πολύ καλές και σπάνια συναντάς τόσο οργανωμένους αγώνες. Επισήμανε επίσης ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα και προέτρεψε τα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα γιατί έχει πολλά να τους δώσει.

Σχετικά με την δική του πορεία είπε ότι σε αυτή τη φάση προπονεί μικρούς αθλητές και αρκείται στο να αθλείται, "από το 2012 και μετά είναι πεσμένα τα πράγματα" είπε χαρακτηριστικά.

Οι αγώνες έχουν επίσημη  χρονομέτρηση  από  την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

B.Π. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...