Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αετοί Γορτυνίας για το χρυσό μετάλλιο της Καζά στο Παγκράτιο

Οι Αετοί Γορτυνίας για το χρυσό μετάλλιο της Καζά στο Παγκράτιο
8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου στο Βίλνιους της Λιθουανίας,και τα δικά μας παιδιά ,μέλη της εθνικής ομάδας βρίσκονται ήδη στον δρόμο της επιστροφής , με την επιβράβευση όλων των κόπων και θυσιών τους στις αποσκευές τους.
Πρώτη εμφάνιση σαν μέλος της εθνικής ομάδας για το κορίτσι του συλλόγου μας Καζά Κωνσταντίνα, που αγωνίστηκε στο κάτω παγκράτιο και κατόρθωσε να πάρει το χρυσό μετάλλιο.
Άψογη και η εμφάνιση του αθλητή Αποστόλη Φαρμάκη του Α.Π.Σ. Άρτεμις,που διέπρεψε στην κατηγορία των αγώνων ημιεπαφης κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο ,και κερδίζοντας αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία κάτω Παγκρατίου.
Συναρπαστικές νίκες των παιδιών που αγωνίστηκαν πρώτη φορά εκτός Ελλάδος με το εθνόσημο στις στολές τους και μας χάρισαν απίστευτη χαρά και περηφάνεια.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον προπονητή Φελουρη Ιωάννη καθώς και την ομάδα του Νικοκλής, για την βοήθεια που μας προσέφερε καθώς και για την φιλοξενια.
Κυρίως ευχαριστούμε τον προπονητή του συλλόγου μας κ.Δημήτρη Κανελλόπουλο και τους προπονητές του Άργους Μιχάλη Μπέκα, Κάτια Κανελλοπούλου, Ρίνα Κανελλοπουλου.
Η επιβράβευση και τα μετάλλια έρχονται πάντα ως αποτέλεσμα πολλης δουλειάς και προσωπικής αγάπης από πολύ κόσμο,αφανείς ήρωες ,αλλά η βοήθεια τους είναι καθοριστική.
Σας ευχαριστούμε όλους και κάθε έναν ξεχωριστά για τη βοήθεια ,την αγάπη σας και όλη τη θετική σας ενέργεια που ανέβασαν την Κωνσταντίνα μας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου εκεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Η αρχή έγινε και η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική. Συγχαρητήρια σε όλους, σας ευχαριστούμε πολύ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...