Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας | Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης και σχολικός αθλητισμός

Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας | Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης και σχολικός αθλητισμός
Στα πλαίσια του προγράμματος «Τένις & Σχολικός Αθλητισμός» που ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχει θεσπίσει τα τελευταία δύο χρόνια επισκέφτηκαν οι προπονητές μας το Δημοτικό σχολείο Βυτίνας.


Ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή κ. Νικού Σταυρινού και της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κας. Κωστούλας Οικονόμου οι προπονητές του ομίλου μας κ. Παπαδόπουλος και κ. Δημητρόπουλος βρέθηκαν στην Βυτίνα και πιο συγκεκριμένα στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Στην συγκεκριμένη σχολική μονάδα για περισσότερες από 3 ώρες τα παιδιά του σχολείου ήρθαν σε επαφή με το άθλημα του τένις, γνώρισαν κάποιους από τους βασικούς κανονισμούς, και έπαιξαν την ώρα του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής

Στόχος του ομίλου μας είναι η διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης σε παιδιά, που εξαιτίας της απόστασης που έχουν από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, δεν έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα της αντισφαίρισης. Ευχόμαστε αυτή η συγκεκριμένη ημέρα, που οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Βυτίνας είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να εξοικειωθούν με το άθλημα του τένις να είναι η αρχή, ώστε να ανακαλύψουν τις αξίες, τόσο του συγκεκριμένου αθλήματος, όσο και του αθλητισμού γενικότερα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Βυτίνας κ. Σταυρινό, την Καθηγήτρια Φυσικής αγωγής κα. Οικονόμου, το διδακτικό προσωπικό και φυσικά όλα τα παιδιά για την υπέροχη αυτή ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...