Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βίντεο με τις στιγμές έντασης και τα επεισόδια στον αγώνα Αρκαδικός - Παγκράτι!

Βίντεο με τις στιγμές έντασης και τα επεισόδια στον αγώνα Αρκαδικός - Παγκράτι!
Μπορεί η νίκη του Αρκαδικού να αποτελεί το γεγονός που κρατούν στο τέλος οι άνθρωποι του ΣΕΦΑ Αρκαδικού αλλά και το φίλαθλο κοινό της ομάδας, ωστόσο τα όσα εκτιλύχθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης επισκιάζουν το αγωνιστικό κομμάτι. Στη διάρκεια της αναμέτρησης λοιπόν δεν έλλειψαν νεύρα καθώς και διάλογοι από μερίδα παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας προς την εξέδρα.
Η φάση που δημιούργησε ένταση ήταν ένα δυνατό φάουλ που έφερε πολύ κοντά τους Μαγιντόμπε και Δερμιτζάκη, με αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο από τους διαιτητές. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ωστόσο έδωσε προσωρινά τέλος στα νεύρα. Από εκείνο το σημείο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες μερίδα παικτών του Παγκρατίου «άνοιξαν διάλογο» με την εξέδρα προκαλώντας με την φρασεολογία και τις χειρονομίες τους.

Η ένταση συνεχιζόταν σε φραστικό επίπεδο μεταξύ μερίδας παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και φιλάθλων που ευτυχώς δεν παρασύρθηκαν από κάποιες προκλήσεις. Οι άνθρωποι του Αρκαδικού αλλά και κάποια μέλη της Αθηναϊκής ομάδας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Πέρα από την φραστική επίθεση μερίδας φιλάθλων προς τους παίκτες του Παγκρατίου που προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους, ευτυχώς δεν συνέβη το παραμικρό. Κανένας παίκτης ή μέλος της φιλοξενούμενης ομάδας δεν δέχθηκε το παραμικρό.

Οι εικόνες αυτές πραγματικά επισκίασαν το Σάββατιάτικο ματς στο κλειστό της Τρίπολης. Τα εντός έδρας ματς άλλωστε του Αρκαδικού στην Α2 όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζονται σαν γιορτή του μπάσκετ με τους φιλάθλους της ομάδας να μην έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι ομάδες της Α2 κατά το παρελθόν που έχουν ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού για την φιλοξενία του, ενώ έχουν μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...