Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτυχημένη η πρώτη προπόνηση μοτοσικλέτας ταχύτητας στην Τρίπολη (vd)

Επιτυχημένη η πρώτη προπόνηση μοτοσικλέτας ταχύτητας στην Τρίπολη (vd)
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 30/03/2014 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, η πρώτη προπόνηση μοτοσικλέτας ταχύτητας από το αθλητικό σωματείο ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ.Σ.Μ. υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας (ΑΜΟΤΟΕ). Αγωνιζόμενοι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας αλλά και νέοι αθλητές οδήγησαν στη διαμορφωμένη πίστα εντός του αεροδρομίου, ύστερα από σχεδόν 4 μήνες αποχής, ενόψει του επερχόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2014.
Δύο ασθενοφόρα, ένας γιατρός, ένα πυροσβεστικό όχημα, ειδικοί διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, η ασφαλιστική κάλυψη όλων των συμμετεχόντων αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό της οργάνωσης φρόντισαν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και συνθήκες για μια ασφαλή προπόνηση. Σημειωτέον ότι παρόλο το πλήθος των συμμετοχών δεν υπήρξε κανένα ατύχημα και όλα κύλησαν ομαλώς, πέραν μιας ανώδυνης πτώσης του πρωταθλητή Λευτέρη Πίππου.
Η Ομάδα 65 ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμο Τρίπολης, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης για την πολύτιμη συμβολή τους, όπως και το kalimera-arkadia.gr που ήταν χορηγός επικοινωνίας.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...