Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραβείο MVP για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις (εικόνες)!

Βραβείο MVP για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις (εικόνες)!
Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (MVP) της 31ης αγωνιστικής απονεμήθηκε σήμερα στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Πάμπλο Ντε Μπλάσις του Αστέρα Τρίπολης, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο του Αστέρα, από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Super League και πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο.
Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 62,59% και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που κερδίζει φέτος και τα δύο βραβεία, καθώς κέρδισε την 9η αγωνιστική το βραβείο του καλύτερου γκολ (με το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι εναντίον του Λεβαδειακού).
Στις δηλώσεις του ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αυτή η βράβευση έρχεται σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Για αυτό και εγώ αφιερώνω το βραβείο στους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να κάνω ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε μία τόσο σημαντική νίκη.
Ήταν πολύ ωραίο γκολ αυτό που έβαλα με ανάποδο ψαλίδι εναντίον του Λεβαδειακού και κέρδισα το αντίστοιχο βραβείο. Όμως από τα δύο βραβεία που έχω κερδίσει φέτος προτιμώ το σημερινό γιατί είχαμε τον Ολυμπιακό αντίπαλο και έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον Αστέρα.
Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή που δουλεύει καθημερινά σκληρά στο γήπεδο να έρχονται κάποιες τέτοιες αναγνωρίσεις. Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά όταν έρχονται είναι καλό».
 

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...