Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλική ήττα για τον Αστέρα-Έπαιξαν Μπαρτολίνι, Φορμίκα!

Φιλική ήττα για τον Αστέρα-Έπαιξαν Μπαρτολίνι, Φορμίκα!
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε σήμερα 1-2 από τον Παναιγιάλειο σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Ο Στάικος Βεργέτης χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα και σχήματα διαπιστώνοντας παράλληλα το βαθμό ετοιμότητας των νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών.
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 8ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κάφα από αριστερά ο Βάλντο με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με καταπληκτικό σουτ του Μανδύλη έξω από τη μεγάλη περιοχή (1-1).
Ο Παναιγιάλειος αμύνθηκε σωστά και κατάφερε σε μία αντεπίθεση να πετύχει το δεύτερο γκολ στο 85' με τον Διαμαντόπουλο, με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (1-2).
Η είδηση που βγήκε από το σημερινό φιλικό παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναιγιάλειο είναι ότι αγωνίστηκαν οι Μπαρτολίνι, Φορμίκα μετά από πολύ καιρό.
Ο Μπαρτολίνι έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον προηγούμενο Μάιο και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ξεκινώντας το παιχνίδι και ήταν θετικός στα 64' λεπτά που αγωνίστηκε.
Λίγα λεπτά αργότερα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Λαουτάρο Φορμίκα, που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έπαιξε για πρώτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο περίπου είκοσι λεπτά, δείχνοντας ιδιαίτερη διάθεση στο παιχνίδι του.
Διαιτητής: Βεργέτης
Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Κάφα, Βάλντο, Γκρατσίνι, Ναβάρο, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Καστριτσέας, Παπαχρήστος, Φορμίκα, Μηλιώτης, Χουάνμα, Γογωνάς, Τσιώλης.
Παναιγιάλειος: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Μανδύλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Νάστος, Σταμόγιαννος, Χρυσοφάκης, Ατματζίδης, Μπουρλάκης, Μπούνας, ενώ έπαιξαν ακόμα και οι Ανδρούτσος, Καλλιακμάνης, Τσάπαλος, Αγουρίδης, Γκοτσουλιάι, Σούλης, Παπαδόπουλος, Σκαρτσιλάς, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος και Αργυρόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...