Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ευχαριστήρια επιστολή της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης

Η ευχαριστήρια επιστολή της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης
Ο Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας του Άρη Τρίπολης Ιωάννης Τζόρβας υπογράφει μία ευχαριστήρια επιστολή στην οποία αναφέρει:
«Επιτρέψτε μου να κάνω μια ανασκόπηση της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, που έφτασε στο φινάλε της για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρης Τρίπολης, που σε ένα όμορφο φετινό ταξίδι πλησίασε να κάνει το όνειρο της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία πραγματικότητα.
Πέρυσι τέτοια εποχή ξεκινήσαμε να δημιουργούμε την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Τρίπολης μαζί με τον προπονητή Γιώργο Καζαντζίδη και τις παίχτριες Γωγώ Καντζιώρα και Ξένια Κουλούρη, συνεχίζοντας ένα όνειρο που είχαμε ξεκινήσει πριν επτά χρόνια περίπου με τον τότε προπονητή και εγκάρδιο φίλο μας Σταϊκο Βεργέτη.
Μαζεύοντας κορίτσια από την Τρίπολη (τις Αγγελική Καραμήτου , Ειρήνη Καρατζια, Πάμελα Κυριάκου, Ιωάννα Μπιλάλη, Ελένη Φάσουλα, Ντίνα Γκαβά, αλλά και από τις γύρω περιοχές και τους όμορους Δήμους Λαμπρινή Γεωργακοπούλου (Δάρα), Μαρία Πετροπούλου (Νυμφασία) Κωνσταντίνα Τσώρου και Άννα Πετρούλη (Άστρος) Ιωάννα Σιακαμπέτη (Πάτρα).
Στη συνέχεια προχωρήσαμε και σε τρεις μεταγραφές την Μαρίνα Γεωργακοπούλου (Δάρα) και Νατάσα Τζεβελέκου (Μεγαλόπολη) από τον Ατρόμητο Αθηνών και την Πέννυ Αναστοπούλου (Τρίπολη) από την Ροδόπη 87. Παίκτριες Αρκαδικής καταγωγής, στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να εκπροσωπεί το Νομό μας και ολόκληρη την περιοχή.
   Το εγχείρημα μας έγινε ακόμα πιο μεγάλο, αφού ο μέσος όρος ηλικίας της γυναικείας ομάδας ήταν μόλις 17 Χρονών και από αυτά μόλις τέσσερα μέλη της είχαν προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία. Ωστόσο, δημιουργήσαμε ένα ομοιογενές σύνολο, που για πρώτη φορά θα έπαιρνε μέρος σε εθνική κατηγορία (Γ’ Εθνική), χωρίς ωστόσο να γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Στην προσπάθεια μας αυτή, οι πρώτοι υποστηρικτές μας ήταν οι γονείς των κοριτσιών, που μας έδιναν θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε, ενώ παράλληλα αποτελούσαν και τον 12ο παίκτη της ομάδας, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο αγώνα που έπαιξε η ομάδα μας (σε επίσημα και φιλικά).
Στο κλείσιμο της περιόδου νιώθω την ανάγκη να τους πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο Ευχαριστώ, γιατί από την αρχή μας παρότρυναν να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Την δεύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή, την πήρα από την ομάδα που την είδα να αγωνίζεται στα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Εκεί διαπιστώσαμε όλοι ότι διαθέτουμε αξιόλογες παίχτριες και πολύ περισσότερο αξιόλογους χαρακτήρες που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά.
Όλοι στην διοίκηση της ομάδας θεωρούμε ότι τα κατάφεραν περίφημα με αποκορύφωμα να χάσουμε την άνοδο στην τελευταία αγωνιστική, στη μοναδική ήττα της χρονιάς σε δέκα πέντε παιχνίδια!
Προσωπική μου άποψη είναι πώς δεν καταφέραμε λόγω ατυχίας και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, που στήριξε με την παρουσία του σε όλους τους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας. Οι όμορφες στιγμές σε αυτή τη διαδρομή ήταν πολύ περισσότερες από τις άσχημες και μόνο θετικός μπορεί να είναι ο απολογισμός στο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, βάζοντας παράλληλα τους θεμέλιους λίθους για την επόμενη προσπάθεια.
         Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την προσφορά και βοήθεια προς την ομάδα μας:
- τον Δήμο Τρίπολης και προσωπικά το Δήμαρχο Ιωάννη Σμυρνιώτη, αλλά και τον προσωπικό μου φίλο Σταύρο Κουκάκη,
- το ΔΣ της Ε.Π.Σ,ΑΡΚΑΔΙΑΣ και τον πρόεδρο κ. Νίκο Προύντζο
- τον επιχειρηματία και προσωπικό μου φίλο Νίκο Κολιόπουλο,
- την Π.Α.Ε ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης,
- τον Αντιπεριφερειαρχη Ευάγγελο Γιαννακούρα,
- το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΟΔΟΣ,
- το Ι.ΚΤΕΟ ΑΡΣΕΝΗΣ,
- το κατάστημα της Vodafone(Τάσου Σεχιώτη 38-40),
-τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Ζόρια
-την φυσικοθεραπεύτρια Νικολέτα Αγγελάκου
-τον φυσικοθεραπευτή Αντρέα Κόκκινο  
- τον φίλο μου Σπύρο Μάμαλη,
- τον Τζέρι Ούγκεν για την προπόνηση που κάνει στην τερματοφύλακα της ομάδας μας Μαρία Πετροπούλου
-τον Τάκη Αγγελάκο (μπανάνας) για της ανέσεις και την εξυπηρέτηση που μας παρείχε στο γήπεδο φιλικών
-σε κάθε απλό φίλαθλο κοινό που μας βοήθησε με κάθε τρόπο
- τους εκπροσώπους των ΜΜΕ Αrcadiaportal, Αrcadiasports, Κόντρα επίθεση, kalimera-arkadia, το νέο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΚΑΔΙΑ 93.8, την Αρκαδική Τηλεόραση, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης.
- τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος για της αλλαγές που έκαναν στο πρόγραμμα τους για να διευκολύνουν την ομάδα μας
- Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στον προπονητή της ομάδα Γιώργο Καζαντζίδη και στις παίχτριες που αγωνιστήκαν για την ομάδα αφιλοκερδώς, αλλά και για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου.             
ΥΓ: Λίγες μέρες ξεκούραση και μετά επιστρέφουμε για να γίνει το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα...»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...