Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - Στη 2η θέση η Καραναγνώστη και η Αντωνίου της ΑΕΚ στο Εθνικό Τουρνουά 3

Τένις - Στη 2η θέση η Καραναγνώστη και η Αντωνίου της ΑΕΚ στο Εθνικό Τουρνουά 3
Με 2 δεύτερες θέσεις γύρισαν οι αθλήτριες του ομίλου μας Αντωνίου Αναστασία και Καραναγνώστη Μαρία από το 2ο Ε3 (Εθνικό Τουρνουά 3) που διοργανώθηκε στην Πάτρα. Οι αθλήτριές μας πιστές στις διακρίσεις που τις έχουν καταξιώσει στα Ε3 τουρνουά κατάφεραν για μια ακόμη φορά να βρεθούν μέσα στις πρώτες θέσεις του 3ου στην τάξη Εθνικού τουρνουά.  
Η Αντωνίου αγωνίστηκε σε 16άρι ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον δεύτερο αντιμετώπισε την Σκοινιώτη (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) την οποία κέρδισε με 2-0 σετ (ret). Στην ημιτελική σειρά επικράτησε και της Γρινέζου (Ρήγας Α.Ο ΑΑ) με 2-0 σετ (6-1, 6-3). Στον τελικό η αθλήτρια του ομίλου μας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Χαραλαμπίδη (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) με 2-0 σετ (6-2, 6-2) κατακτώντας έτσι την 2η θέση του Ε3.
Η Καραναγνώστη, αγωνίστηκε και αυτή σε 16άρι ταμπλό, και στον πρώτο γύρο επικράτησε της Λαμπροπούλου Σήλιας με 2-0 σετ (4-2, 4-1).Στα προημιτελικά η Καραναγνώστη επικράτησε της Μπουρίκα (Ναυπλιακός) με 2-0 σετ (4-0, 4-0) περνώντας στον ημιτελικό. Εκεί η αθλήτρια της ΑΕΚ επικράτησε της Πλατανίτη του Ναυπλιακού με 2-0 σετ (6-0, 6-0). Στον τελικό η Καραναγνώστη δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Μέλλου (ναυπλιακός) με 2-1 σετ (6-0, 2-6, 1-6).
Το ΔΣ και το προπονητικό team του ομίλου συγχαίρουν τις δύο αθλήτριές τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στο Ε2 που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...