Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αστέρας Τρίπολης: Προς ανανέωση ο Βεργέτης

Αστέρας Τρίπολης: Προς ανανέωση ο Βεργέτης
Αρκετές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης μετά τα πλέι οφ, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα τεθεί θέμα προπονητή.
Ο Στάικος Βεργέτης, που διαδέχτηκε τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι των Αρκάδων, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και πρόθεση όλων είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν. Η πορεία του 37χρονου τεχνικού στον πάγκο του Αστέρα είναι ικανοποιητική, καθώς για μια ακόμη φορά η ομάδα κέρδισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη. Εξάλλου, ο Βεργέτης δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής, μιας και γνώριζε πολύ καλά την ομάδα, όντας γυμναστής της για επτά χρόνια. Η μετάβαση στην θέση του προπονητή ήταν ομαλή τόσο για τους παίκτες όσο και για τον ίδιο. Ηδη έχει καταφέρει να βάλει τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι των Αρκάδων και τη νέα σεζόν, με τις κατάλληλες προσθήκες στο ρόστερ, θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη πιο ελκυστικό την εικόνα μέσα στο γήπεδο.
Το ραντεβού με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους αναμένεται να γίνει μετά τα πλέι οφ, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία, αλλά και να γίνουν συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
onsports.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...