Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα (εικόνες)

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα (εικόνες)
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Αστέρα και έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, που σήμανε και επίσημα την έναρξη προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.


Στην σημερινή προπόνηση έδωσαν το παρόν οι τρεις Έλληνες νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Παντελιάδης, Θεοδωρόπουλος, Τσοκάνης, ενώ στις 23 Ιουνίου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα του Αστέρα οι Κιτόκο, Φερνάντεζ, που πήραν άδεια επειδή ολοκλήρωσαν πριν λίγες ημέρες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν έδωσαν το παρόν στη σημερινή προπόνηση έχουν πάρει επίσης άδεια και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας θα γίνει στην Τρίπολη, με τα εργομετρικά τεστ και τις αιματολογικές εξετάσεις να έχουν προτεραιότητα τις επόμενες ημέρες, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην φυσική κατάσταση και στην τακτική.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει φέτος στην Αυστρία, όπου θα βρίσκεται ο Αστέρας το διάστημα 29 Ιουνίου-10 Ιουλίου. Στο διάστημα παραμονής στην Αυστρία θα πραγματοποιηθούν και τα πρώτα δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Ζήκος: «Να δουλέψουμε σκληρά»

Μιλώντας μετά την πρώτη προπόνηση του Αστέρα για την φετινή προετοιμασίας ο Ανδρέας Ζήκος δήλωσε: «Ο Αστέρας έχει κάνει μια τεράστια διαδρομή, έχει γίνει τεράστιο κλαμπ και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Πιστεύω ότι αυτό του αξίζει και πιστεύω πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις, ώστε να πετύχει τους στόχους του. Κάθε χρόνο ανεβάζει το πήχη και νομίζω ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τα επόμενα χρόνια πολλές εκπλήξεις ως προς τις επιτυχίες που μπορεί να πετύχει.

Όσα βρήκα και όσα θα βρω στη συνέχεια στον Αστέρα δεν μου προκαλούν έκπληξη, είναι όλα όπως τα περίμενα. Έχει τις εγκαταστάσεις του, τους ανθρώπους του, το μεγαλείο που έχει δημιουργήσει και είναι η ομάδα που κάθε προπονητής θέλει να δουλέψει. Μπορείς να κάνεις έργο και να κάνεις πράγματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Βεργέτη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου έδωσαν αυτό το νευραλγικό πόστο και θα προσπαθήσω μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη δουλειά μου να βοηθήσω κι εγώ ώστε να φανώ κι εγώ αντάξιος. Τους ευχαριστώ και πάλι θερμά που με έβαλαν στην οικογένεια του Αστέρα»

Λούι: «Να πάει ο Αστέρας καλύτερα από πέρσι»

Ο Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι έδωσε το παρόν στην πρώτη φετινή προπόνηση του Αστέρα και στο τέλος της δήλωσε: «Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση του EUROPA LEAGUE, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι να φτάσει ο Αστέρας στα πλέυ-οφ και να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Αστέρα και μακάρι να συνεχίσω να τη φοράω και για πολλά περισσότερα»

Μποροβήλος: «Να πιστοποιήσει την πορεία του ο Αστέρας»

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη πρώτη φετινή προπόνηση του Αστέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε: «Δεν ξεκινάμε όπως θα θέλαμε, με τη λογική ότι όλο το ρόστερ της ομάδας δεν είναι παρόν στην έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτό ήταν πολύ δύσκολο να γίνει δεδομένου ότι ξεκινάμε πολύ νωρίς και αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα που ήταν αναμενόμενα.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές μας είναι σε άδεια από την διοίκηση, κάποιες μεταγραφές αν και έχουν προχωρήσει δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα έχει πλήρη απαρτία. Αυτή τη στιγμή ξεκίνησε με το ρόστερ που τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και με τις απουσίες που είχε.

Θέλω να πιστεύω πώς τις επόμενες ημέρες θα είναι όλοι παρόντες, τόσο στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στην Ελλάδα, όσο και στο βασικό στάδιο που θα γίνει στην Αυστρία.

Ο Αστέρας βάζει κάθε χρόνο τον πήχη και ψηλότερα, το έχει αποδείξει άλλωστε με την παρουσία του τρεις συνεχόμενες χρονιές στο EUROPA LEAGUE, με την περσινή του συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και με την καθιέρωση του στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό που βάζουμε στόχο είναι ο Αστέρας φέτος να πιστοποιήσει αυτή την πορεία και φυσικά να καταλάβει μία θέση ψηλότερη από αυτή που έχει σήμερα.»

Μουνάφο: «Πρώτα η Ευρώπη και μετά πρωτάθλημα»

Ο Μουνάφο έδωσε το παρόν στην πρώτη φετινή προπόνηση του Αστέρα και στο τέλος της δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Σαν πρώτος στόχος του Αστέρα είναι να προχωρήσουμε στο EUROPA LEAGUE και στη συνέχεια να είμαστε μία σημαντική ομάδα στο πρωτάθλημα, όπως συνέβη τα τρία προηγούμενα χρόνια.
Θέλω να τρέξω και να προσφέρω ακόμα περισσότερα στον Αστέρα. Στο τέλος της περσινής σαιζόν ήμουν λίγο κουρασμένος, αλλά πιστεύω πώς θα πάω καλύτερα φέτος.»
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...