Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλαγή σελίδας (;) και εξελίξεις στον Παγγορτυνιακό!

Αλλαγή σελίδας (;) και εξελίξεις στον Παγγορτυνιακό!
Την πορεία του Παγγορτυνιακού όλα αυτά τα τελευταία χρόνια στον τοπικό ποδοσφαιρικό χώρο, όσοι ασχολούνται με το άθλημα λίγο – πολύ την γνωρίζουν. Μία πορεία της ομάδας της Γορτυνίας που έχει καταφέρει να φτάσει και να αγωνιστεί ακόμη και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Συνολικά όμως η παρουσία των «πρασίνων» έχει περιοριστεί στα τοπικά πρωταθλήματα και κυρίως την Α’ τοπική κατηγορία, όπου κάθε χρόνο προσπαθεί να πραγματοποιεί μία αξιοπρεπή ή ανταγωνιστική έστω πορεία στο πρωτάθλημα.


Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν όπου η ομάδα βρίσκεται ενταγμένη στον Αρκαδικό ποδοσφαιρικό χάρτη, οι άνθρωποι του συλλόγου καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να αντιμετωπίσει τις οικονομικές και οργανωτικές δυσκολίες, να κατέβει στις επίσημες διοργανώσεις και να το συνδυάσει αυτό με όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία. Άλλες φορές η ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με βλέψεις για κάτι καλό, αλλά η συνέχεια τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η αναμενόμενη, κάποιες άλλες η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα με χαμηλούς τόνους και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα εξελίχθηκε σε μία αξιοπρεπή πορεία. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Παγγορτυνιακός δεν έπαυε να αποτελεί ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για όλες τις αντίπαλες ομάδες, ανεξαρτήτως στόχων και δυναμικότητας.

Φέτος ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν και τα δεδομένα που φαίνεται να λαμβάνουν χώρα, ευνοούν το σύλλογο και αν και εφ’ όσον επιβεβαιωθούν κάποιες κινήσεις και προθέσεις ανθρώπων που σκοπεύουν να εμπλακούν με τα διοικητικά του Παγγορτυνιακού, μπορούν να επιτρέψουν στους «πράσινους» τη νέα σεζόν στο να κοιτάζει αγωνιστικά κάτι περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει αναφορά σε κάποιες εξελίξεις της ομάδας αναφορικά με τις μελλοντικές κινήσεις του Παγγορτυνιακού σε έγκυρο τοπικό ηλεκτρονικό μέσο.

Το«Κόντρα Επίθεση»με βάση τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει προχώρησε σε μεγαλύτερη ανάλυση του θέματος και φαίνεται ότι η κινητικότητα στο «στρατόπεδο» του Παγγορτυνιακού είναι αρκετά έντονη το τελευταίο διάστημα!

Τα ενδιαφέροντα «δεδομένα» στο Παγγορτυνιακό…

Οι εξελίξεις που έχουν γίνει γνωστές μέσα από το ρεπορτάζ του«Κόντρα Επίθεση»τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντικές και σίγουρα κάνουν αίσθηση. Το ζητούμενο είναι να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η κινητικότητα και το πώς αυτές οι εξελίξεις θα έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα τους επόμενους μήνες. Έτσι με βάσει τις πληροφορίες αλλά και τα όσα μας μετέφερε ο Δημήτρης Τσιόγκας τα μέχρι στιγμής δεδομένα στον Παγγορτυνιακό έχουν ως εξής:

  • Αλλάζει διοικητικά χέρια ο Παγγορτυνιακός ο οποίος πλέον περνά στο Δήμο Γορτυνίας. Ο Δήμος Γορτυνίας θα είναι ο βασικός υποστηρικτής και χρηματοδότης της ομάδας.
  • Αντιπρόεδρος όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες στη νέα διοίκηση εκτός απροόπτου αναμένεται να είναι ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος.
  • Υπάρχουν σχεδόν κλεισμένες μεταγγραφικές κινήσεις ποιοτικών παικτών που μπορούν να ανεβάσουν ποιότητα στην ομάδα.
  • Σκοπός του Δήμου είναι η δημιουργία δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στην ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας και για λογαριασμό του Παγγορτυνιακού!
  •  

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τον σύλλογο αναμένεται να πλαισιώσουν πάντως και άλλα πρόσωπα ως υποστηρικτές και χορηγοί της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο χωρίς ακόμη να υπάρχουν λεπτομέρειες. Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διοίκηση αναμένεται να μπουν και δύο άνδρες από την Αθήνα. Ο ένας είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου και ο άλλος είναι ιδιοκτήτης γηπέδων ποδοσφαίρου 5X5. Αμφότεροι με καταγωγή από τη Γορτυνία που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά του Αρκαδικού συλλόγου.

Οι μετεγγραφικές επαφές και το «πράσινο φως»…

Σε επίπεδο μεταγραφών είναι αρκετά νωρίς να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη αναφορά, ωστόσο ο Δημήτρης Τσιόγκας ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει ρόλους στο σχεδιασμό της νέας ομάδας, επιβεβαίωσε ότι οι επαφές με υποψήφια μετεγγραφικά αποκτήματα έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. Μάλιστα με κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές οι συζητήσεις είναι ήδη προχωρημένες. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Τσιόγκας έχει πάρει το «πράσινο φως» από τους υποστηρικτές της ομάδας να ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες με «φόντο» την μετεγγραφική ενίσχυση του Παγγορτυνιακού το αμέσως επόμενο διάστημα.



Ήδη πληροφορίες του«Κόντρα Επίθεση»κάνουν λόγο για τρεις μετεγγραφικές κινήσεις που βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής τους και πρόκειται για τρεις ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας (οι δύο από αυτούς στον ίδιο σύλλογο ο οποίος είχε πρωταγωνιστική πορεία).

Στο σύλλογο τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία λόγω της στήριξης που φαίνεται ότι πλέον θα υπάρχει από το Δήμο Γορτυνίας, με ότι αυτό συνεπάγεται και στις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου τη νέα σεζόν (σ.σ. μετακινήσεις, διαιτητές, παίκτες).



Έργα υποδομής στη Γορτυνία για τον Παγγορτυνιακό!

Αυτό που ίσως κάνει μεγαλύτερη αίσθηση στο άκουσμα του, είναι η πρόθεση του Δήμου να δημιουργήσει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στη Γορτυνία! Γήπεδα που θα καλύψουν αφ’ ενός τις ανάγκες της περιοχής λόγω της παντελούς έλλειψης αθλητικών υποδομών και αφ’ εταίρου να καλύψει τις ανάγκες και της ομάδας του Παγγορτυνιακού. Προβλέπεται πιο συγκεκριμένα να κατασκευαστούν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στη ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας. Το ένα στη Δημητσάνα που ουσιαστικά θα αποτελέσει ανακατασκευή του γηπέδου Δημητσάνας με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα και κερκίδων, με προϋπολογιζόμενη αξία ύψους 170.000 ευρώ. Το άλλο στη Βυτίνα και θα έχει ρόλο αθλητικού κέντρου, συμβάλλοντας και στο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή.

Αναφορικά με τις υποδομές που υπάρχει στόχος να κατασκευαστούν, αν αποτελέσουν γεγονός κάποια στιγμή θα πρόκειται αναμφίβολα για δύο πολύ σημαντικά έργα υποδομής, αφού τη δεδομένη στιγμή ο Δήμος Γορτυνίας επί της ουσίας δεν διαθέτει ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Στιγμιότυπο από την απονομή του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας στον Παγγορτυνιακό το 2004 στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης

Ανακεφαλαιώνοντας πάντως πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι επισήμως και με τη μορφή επίσημων ανακοινώσεων από την ομάδα του Παγγορτυνιακού ή τον Δήμο Γορτυνίας δεν έχει υπάρξει τίποτα ακόμη, αν και οι άνθρωποι του Παγγορτυνιακού μας ενημέρωσαν ότι σύντομα θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον Γορτυνιακό ποδοσφαιρικό σύλλογο, αναφορικά με την επόμενη μέρα, που αν επαληθευθούν και επισήμως ίσως να αλλάξουν πολλά δεδομένα στον σημερινό Παγγορτυνιακό.

Πηγή - www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...