Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μετεγγραφική βόμβα με Τρεζεγκέ ετοιμάζει ο Αστέρας Τρίπολης! (vd)

Μετεγγραφική βόμβα με Τρεζεγκέ ετοιμάζει ο Αστέρας Τρίπολης! (vd)
Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και για αρκετά χρόνια στη συνέχεια ο Νταβίντ Τρεζεγκέ αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους στράικερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σήμερα κολλάει τα τελευταία του ένσημα στην Αργεντινή με τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ακόμα και έτσι το όνομα του Γάλλου με αργεντίνικη καταγωγή θα έκανε γκελ σε κάθε ελληνικό σύλλογο. Αυτό συνέβη και με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 37χρονος πλέον ποδοσφαιριστής προτάθηκε πριν από λίγο καιρό στους Αρκάδες και σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί... δουλεύουν την υπόθεση προκειμένου να πυροδοτήσουν τη μεταγραφική βόμβα.

Ο Τρεζεγκέ προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τη Νιούελς (24 συμμετοχές, 7 γκολ), ωστόσο τα δικαιώματά του ανήκουν στη Ρίβερ Πλέιτ με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της οποίας είναι στα... χαρακώματα.

    Σύμφωνα με το περιβάλλον του, επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη και οι άνθρωποι του Αστέρα είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν εις πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη μεταγραφική υπόθεση. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωποι του Αστέρα προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο (για τα δεδομένα τους) στον Τρεζεγκέ, που φτάνει περίπου τις 300.000 ευρώ, αλλά ακόμα και αυτό πιθανότατα δεν είναι αρκετό.

Ωστόσο, με δεδομένο πως πλέον απομένουν λίγες πινελιές στο «κυανοκίτρινο» ρόστερ, είναι πρόθυμοι να κάνουν υπομονή προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και να φέρουν στη χώρα μας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
 
 
    http://www.sentragoal.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...