Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ... 8χρονη έκπληξη στην προπόνηση του Αστέρα!

Η ... 8χρονη έκπληξη στην προπόνηση του Αστέρα!
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας τους επισκέφτηκε ο 8χρονος Αλέξανδρος συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τους θείους του.
Ο μικρός φίλαθλος του Αστέρα μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε να κερδίσουν την Μάιντς την προσεχή Πέμπτη, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο πρόκρισης για τονεπόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE, ενώ παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.
Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, του έδωσαν μία αναμνηστική φανέλα του Αστέρα με τις υπογραφές τους, κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο το μικρό φίλο της ομάδας.
Στο προπονητικό κομμάτι, σήμερα έφτασε στην κορύφωση της έντασης, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το δεύτερο παιχνίδι με μπάλα σε μικρό χώρο.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του τεχνικού επιτελείου, δείχνοντας ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Πέμπτης (21.15) με την Μάιντς.
Ο Μπαντιμπανγκά ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπαράλες συνέχισε την θεραπεία του. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το πρωί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...