Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

1η θέση για τα «10άρια» της ΑΕΚ Τρίπολης!

1η θέση για τα «10άρια» της ΑΕΚ Τρίπολης!
Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει το αγωνιστικό τμήμα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά την 3η θέση της Αντωνίου στο Ε3 της Καλαμάτας στην κατηγορία κάτω των 16 ετών σειρά είχε το αγωνιστικό τμήμα των 10αριών που κατέλαβε την 1η θέση στο 4ο Ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 που έγινε στην Τρίπολη.
Το συγκεκριμένο τουρνουά, που για πρώτη φορά εντάθηκε από την ΣΤ΄΄Ενωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου στο πρόγραμμα των Κολοκοτρωνείων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον όμιλό μας. Πάνω από 80 παιδιά έλαβαν μέρος στο ενωσιακό και κόσμησαν με την παρουσία και το ταλέντο τους τα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης.

Η κατηγορία των 10αριών ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε στις 20:00 το απόγευμα της ίδια ημέρα με την ομάδα του ομίλου μας (Λαμπροπουλου Σήλια, Καραναγνώστης Κων/νος και Νασιάκος Γιώργος), λόγο της προηγούμενης επιτυχίας της (1η θέση στο 3ο Ενωσιακό) να ξεκινά από το ΝΟ 1 του ταμπλό και να περνά το πρώτο γύρο bye. Στον 2ο γύρο αντιμέτωπη της ΑΕΚ ήταν η ομάδα του ΟΑ Κορίνθου της οποίας και επικράτησε με 3-0 σετ. Στον ημιτελικό του τουρνουά η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης νίκησε την ομάδα του Ξυλοκάστρου 1 με 3-0 σετ και βρέθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου αντιμετώπισε και κέρδισε και την ομάδα του Ξυλοκάστρου2 με 2-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η άλλη ομάδα του ομίλου μας ΑΕΚ 2 (Αναστόπουλος Παναγιώτης και Νασιάκος Ιάσονας) οι οποίοι έφτασαν μέχρι την 8άδα της διοργάνωσης. Με την ΑΕΚ Τρίπολης αγωνίστηκαν ακόμα οι Νασιάκου Σίσσυ, Βουδούρη Μιλένα, Κοτσιοπούλου Κατερίνα, Κοτσιοπούλου Χριστίνα, Βεργοπούλου Δήμητρά Μηναδάκης Μανώλης και Ψαράκης Γιάννης.

Η διοίκηση του ομίλου και η προπονητική ομάδα Παπαδόπουλος Γιώργος, Χατζή Ελίνα και Πετροπουλάκου Έλενα συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους εύχονται καλή συνέχεια στο Πανελλαδικό τουρνουά της Πάτρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...