Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα συγχαρητήρια και η δυσαρέσκεια του Πάνα Κανδήλας!

Τα συγχαρητήρια και η δυσαρέσκεια του Πάνα Κανδήλας!
Διανύοντας  μόλις τον πρώτο χρόνο ως ομάδα,  ο ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ δημιουργήθηκε να δώσει ένα άλλο κοινωνικό νόημα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ  της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στην εμπειρία του γηπέδου, στην φίλαθλη κουλτούρα και στον κόσμο της κερκίδας.   Βασικός στόχος της ομάδας – παρέας  ήταν και είναι να περνάει όμορφα  σε κάθε αγώνα προάγοντας το φίλαθλο πνεύμα και προσελκύοντας όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, κάτι που εκλείπει τα τελευταία χρόνια από τα  τοπικά πρωταθλήματα.  Θεωρούμε λοιπόν πως, με προσωπικές θυσίες όλων μας , καταφέραμε να επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό αυτός ο βασικός στόχος μας  και μαζί με αυτό καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία από την Γ ‘ στην Β’ πέρσι και να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί  και φέτος. 


 Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό.  Έχοντας σαν σύνθημα μας  «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ» καταφέραμε να μαζέψουμε οικογένειες με μικρά παιδιά, κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα, να συμμετέχουμε ενεργά σε κοινωνικές δράσεις  που προάγουν τον πολιτισμό και αθλητισμό σε κοινωνίες που το έχουν ανάγκη και αυτό εμείς το θεωρούμε πιο σημαντικό από μια νίκη,  ειδικά στις μέρες μας, που ο «κοινωνικός αυτοματισμός» κυριαρχεί και απομονώνει τους συμπολίτες μας.

Με αφορμή λοιπόν τον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας των ΑΠΟΕΛ Μολάων θα θέλαμε να παραθέσουμε τα παρακάτω:

1)      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ Μολάων που παραμένει αήττητη και αποτελείται από ένα αξιόλογο σύνολο αθλητών και ανθρώπων. Άλλωστε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων μας προς την αντίπαλη ομάδα στο  τέλος του αγώνα δείχνει ότι ο ΠΑΝΑΣ Κανδήλας δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους αντιπάλους της. Τουναντίον σέβεται το κόπο και τις θυσίες όλων των συναθλητών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με προσωπικές οικονομικές επιβαρύνσεις κάθε φορά, σε περιόδους οξύτατης οικονομικής κρίσης, μόνο και μόνο γιατί αγαπούν το ΜΠΑΣΚΕΤ.

2)      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλο το κόσμο που ήρθε σήμερα να δει τον αγώνα και να απολαύσει ένα όμορφο παιχνίδι και ένα θέαμα που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν από κοντά.

3)      Δηλώνουμε την ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ μας, χωρίς καμία διάθεση «καταγγελίας» ότι δυστυχώς, σε αυτό τον αγώνα που ήταν  μια διαφήμιση για το ερασιτεχνικό μπάσκετ της περιοχής μας, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ δεν ήταν οι παίκτες των 2 ομάδων αλλά ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ που δυστυχώς είναι και αξιολογημένος να σφυρίζει και επαγγελματικές κατηγορίες.  Τα μηνύματα που παίρνουμε από τους φίλους μας είναι τόσο ενθαρρυντικά που οι μικροπρέπειες και οι εμμονές ενός ανθρώπου δεν μπορούν να μας σταματήσουν.

4)      Διατυπώνουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα  την ανησυχία μας, ότι γενικότερα θα πρέπει να προσέξουμε τις κοινωνικές δομές μας και να μη θυσιάζουμε στο βωμό του οποιουδήποτε πρωταθλητισμού κάθε αξιόλογη προσπάθεια αλλά να την επικροτούμε

ΚΑΛΟΥΜΕ όλο το κόσμο της Τρίπολης στον επόμενο αγώνα μεταξύ Πάνα Κανδήλας –Απόλλωνα Τρίπολης να έρθει να απολαύσει μαζί μας την όμορφη αυτή γιορτή με τους φίλους μας Απολλωνιστές, υποσχόμενοι πάρα πολλές εκπλήξεις!!!   Θα πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ως κοινωνία, ότι πρέπει να διασώσουμε τον ελάχιστο ρομαντισμό που μας έχει απομείνει μέσα μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...