Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στίβος - Σημαντικές διακρίσεις για αθλητές του ΓΣΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Στίβος - Σημαντικές διακρίσεις για αθλητές του ΓΣΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!
Πολύ καλή παρουσία είχαν σε ημερίδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ. στις 14 – 15 Φεβρουαρίου αρκετοί από τους καλύτερους αθλητές του Γ.Σ.Α.
Πολύ καλό άλμα στα 5,90 μ. είχε η Βασιλική Κουτσουμπού στον πρώτο αγώνα που κατέβηκε φέτος σε ημερίδα στο Ο.Α.Κ.Α. στις 10/1/2015 όπου κατέλαβε την 2η θέση.Η επίδοση αυτή είναι πολύ καλή αν αναλογιστούμε ότι έγινε στην καρδιά του χειμώνα χωρίς η αθλήτριά μας να έχει σαν κύριο στόχο τον κλειστό στίβο.
Η Βασιλική συμμετείχε επίσης και σε ημερίδα στο Σ.Ε.Φ. στις 31/1/2015 έχοντας καλύτερο άλμα στα 5,78 μ. αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ στις 14/1/2015 όπου με επίδοση 5,66 μ. κατέλαβε την 7η θέση.
Εξαιρετική εμφάνιση είχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τον Βαγγέλη Εξαρχο στα 60 μ. με εμπόδια των ανδρών όπου μετείχε στον Τελικό του αγωνίσματος και σημείωσε την πολύ καλή επίδοση 8’’,54 και κατέλαβε την 8η θέση.
Τέλος ο Μωυσής Σέχου πέτυχε στον προκριματικό των 400 μ. του Πανελ. Πρωταθλ. Την πολύ καλή επίδοση των 50’.83 και κατέλαβε την 11η θέση στην Τελική κατάταξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...