Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στοίχημα: Over στην Πορτογαλία, νίκη για Κορκ Σίτι

Στοίχημα: Over στην Πορτογαλία, νίκη για Κορκ Σίτι
Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, κάτι που αποτελεί κανόνα τις Δευτέρες. Από τα προσφερόμενα παιχνίδια καταλήγουμε σε δύο επιλογές, μία από την Πορτογαλία και μία από την Ιρλανδία.


Μπαίνουν γκολ στο «Machico»

Η πρώτη μας επιλογή αφορά το Over2,5 στην αναμέτρηση της Ουνιάο Μαδέιρα με την Γκιμαράες, σε απόδοση 2.60. Μετά το εκπληκτικό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και τη νίκη επί της Μαρίτιμο (2-1 εντός έδρας) η Ουνιάο Μαδέιρα υπέστη την πρώτη της ήττα την προηγούμενη βδομάδα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νόρτον ντε Μάτος φιλοξενήθηκε από τη «συντοπίτισσα» της Νασιονάλ Μαδέιρα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τικίνιο στο 39’. Μόλις ένα βαθμό κατάφερε να συγκεντρώσει η Γκιμαράες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε στην έδρα της Πόρτο (3-0) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης το συγκρότημα του Αρμάντο Εβαγκελίστρα μοιράστηκε από ένα βαθμό με αντίπαλο την Μπελενένσες (1-1 εντός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Παρά το γεγονός πως κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 19’ με τον Βαλέντε η Γκιμαράες δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 75’ χάρη στο γκολ του Στάρτζεον. Θεωρούμε ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι θα ανοιχτούν κι έτσι θα προκύψουν αρκετά τέρματα.

Κερδίζει η Κορκ Σίτι

Η δεύτερη επιλογή μας είναι ο «Άσσος» της Κορκ Σίτι επί της Σεντ Πάτρικς σε απόδοση 2.30. Την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή στους πέντε βαθμούς έχει σήμερα η Κορκ, υποδεχόμενη την δυνατή, αλλά... ντεφορμέ Σεντ Πάτρικς. Δέκα ημέρες πριν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, για το Κύπελλο, με την Κορκ να διασύρει την αντίπαλο της με 4-0 και θα προσπαθήσει να πετύχει και σήμερα κάτι ανάλογο. Προέρχεται από τη νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί της Γκάλγουεϊ και στόχος της δεν είναι άλλος από το να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της.  Αναμφίβολα η Σεντ Πάτρικς διανύει την χειρότερη αγωνιστική της περίοδο, κάτι που απέδειξε περίτρανα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ντέρι από την οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1. Φυσικά, προηγήθηκε τόσο ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ιρλανδίας από την Κορκ (4-0), αλλά και η ήττα στο πρωτάθλημα από την Νταντάλκ (4-1).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...