Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν θέλει κόντρες με τον Αστέρα ο Γιαννακόπουλος της Σπάρτης! (vd)

Δεν θέλει κόντρες με τον Αστέρα ο Γιαννακόπουλος της Σπάρτης! (vd)
Δυναμικό μήνυμα για την ανάπτυξη της Σπάρτης έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τη δημιουργία προπονητικού κέντρου, θεματικού πάρκου και νέου γηπέδου…
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως στόχος της ΑΕ Σπάρτης δεν είναι μόνο η άνοδος στην Super League, αλλά και οι τίτλοι και η έξοδος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, φέρνοντας ως παράδειγμα την Λέστερ, η οποία τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Αγγλίας. «Στόχος μας είναι οι τίτλοι και η Ευρώπη», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και φαίνεται από τα αποτελέσματα. Η Σπάρτη θέλει να συνεργαστεί με τον οποιονδήποτε αρκεί να υπάρχει κέρδος. Κόντρες δεν θέλει με κανέναν. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουν στην προσπάθειά μας, τόσο καλύτερο».
Στόχος είναι η Α Εθνική. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από τον κόσμο. Τα εισιτήρια ήταν περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Πιστεύω και του χρόνου θα έχουμε τη στήριξη. Σαν οικογένεια δεν είχαμε στηριχθεί ποτέ με το κράτος, διαπλοκή κλπ. Θέλαμε όλες οι προσπάθειες να τις κάνουμε μόνοι μας. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι κοντά μας η Περιφέρεια, ο Δήμος και η Πολιτεία για να φτάσουμε στους στόχους μας. Δεν έχω παράπονο από κανέναν».

http://www.report24.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...