Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο "Γέρος του Μοριά" τίμησε την πρωταθλήτρια Κατερίνα Μπερδούση! (εικόνες)

Ο "Γέρος του Μοριά" τίμησε την πρωταθλήτρια Κατερίνα Μπερδούση! (εικόνες)

Σε μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν αρκετοί άνθρωποι τοπικοί άρχοντες και άνθρωποι του αθλητισμού ο σύλλογος φίλων Εθνικών Ομάδων Νομού Αρκαδίας «Ο Γέρος του Μοριά» έκοψε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου.

Στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης στην οποία παρουσία έδωσε σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, οι άνθρωποι του Συλλόγου εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν με τις δράσεις τις Εθνικές μας ομάδες και τους αθλητές και αθλήτριες που φορούν και το Εθνόσημο στο στήθος. Βέβαια είναι δεδομένο ότι ο σύλλογος στηρίζει την προσπάθεια όλων των ντόπιων αθλητών και φυσικά του τοπικού αθλητισμού.

Στην εκδήλωση αφού οι άνθρωποι του συλλόγου μίλησαν για την προσπάθεια και τις δράσεις τους και αφού το λόγο πήραν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ως επίσημα πρόσωπα, όπως οι Βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Παπαηλιού και Βλάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρας, καθώς και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρουμελιώτης. Το λόγο πήραν και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, οι επικεφαλείς Δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Κώστας Τζιούμης και Γιάννης Σμυρνιώτης, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Ακολούθησε η τιμητική βράβευση της Τριπολίτισσας πρωταθλήτριας μας στο χώρο του στίβου, Κατερίνας Μπερδούση. Στο τέλος οι άνθρωποι του συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτας τους ευχόμενοι τα καλύτερα σε όλους για το 2018.

Πολλές παρουσίες στην εκδήλωση…

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης παρουσία έδωσαν αρκετά επίσημα πρόσωπα από την τοπική αυτοδιοίκηση, την περιφέρεια και φυσικά Βουλευτές Αρκαδίας και άνθρωποι του τοπικού αθλητισμού.

Αναλυτικότερα στην εκδήλωσε μεταξύ άλλων έδωσαν παρουσία οι Βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και Κώστας Βλάσσης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, καθώς και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Ρουμελιώτης. Ο νυν Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης. Επίσης νυν και πρώην Περιφερειακοί Σύμβουλοι όπως οι κ.κ. Ιωάννης Κατσίρης, Νίκος Γιαννακόπουλος.

Επίσης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος. Νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως οι κ.κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, Ηλίας Κούρος, Στέφανος Χατζόπουλος, Δημήτρης Βόσνος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος και Παναγιώτης Σκορπίδας.

Παρουσία στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου κ. Σταύρος Κουκάκης.

Παρουσία έδωσε και η Παγκόσμια πρωταθλήτριά μας στο Τάε Κβον Ντο Ιωάννα Κωστοπούλου με τον προπονητή της κ. Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο.

Η βράβευση της Κατερίνας Μπερδούση…

Η Τριπολίτισσα πρωταθλήτρια στις μεσαίες αποστάσεις Κατερίνα Μπερδούση ήταν το κεντρικό αλλά και τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση! Η Μπερδούση σαφέστατα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για την τιμητική αναγνώρισε που της έκανε ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων «Ο Γέρος του Μοριά».

Με τη σειρά της η τιμώμενη αθλήτρια τόνισε χαρακτηριστικά λίγο μετά τη βράβευσή της: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτό το βραβείο που μου δίνει ο «Γέρος του Μοριά». Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και θα σταθώ σε κάτι που είπε ο κ. Παυλής, ότι τα συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν και στην οικογένειά μου. Εκτός όμως από την οικογένειά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω και όλους εσάς γιατί και όλοι εσείς με βοηθήσατε να μπορώ να συνεχίσω αυτό που κάνω έχοντας ένα κίνητρο για να προχωράω και να συνεχίζω να αγωνίζομαι.».

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

Διαβάστε περισσότερα, ΕΔΩ: http://contraepithesi.gr/ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...