Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τη διαγραφή προστίμων για τα σκουπίδια ζητά ο Δήμος Τρίπολης από την Περιφέρεια!

Τη διαγραφή προστίμων για τα σκουπίδια ζητά ο Δήμος Τρίπολης από την Περιφέρεια!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ομόφωνα με απόφασή του ζητάει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να ανακαλέσει τα πρόστιμα που άδικα έχει επιβάλει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων σε βάρος του Δήμου, περίπου 250.000,00€, αφού την ευθύνη διαχείρισης είχε η ίδια η Περιφέρεια και ο Δήμος την ευθύνη συλλογής και μεταφοράς των απορριμμάτων.

"Πρέπει να δοθεί τέλος στον παραλογισμό, από τη μία η Περιφέρεια να απασχολεί προσωπικό, να ξοδεύει σημαντικά ποσά για δικηγόρους και δικαστικά έξοδα για να εισπράξει τα πρόστιμα και από την άλλη ο Δήμος μας να πληρώνει ανάλογο κόστος για να ακυρώσει τα πρόστιμα που άδικα του επιβλήθηκαν" αναφέρει η σχετική απόφαση.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης διαβάστε εδώ  https://diavgeia.gov.gr/

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις ΗΠΑ που ο καπιταλισμός είναι στο φορτε και τίποτα δεν γλιτώνει από τις πολυεθνικές ,τα σκουπίδια τα κάνουν αυτοδιαχείριση οι δήμοι !Εμεις ακόμα θελουμε να γίνουνε χαβούζα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΥΡΙΕ ''ΚΑΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ'' . ...... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ . ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΟΛΙΓΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ! ! ! Ενημερωτικα . Δεν ειμαι γυναικα ! Η Κ. ΝΤΙΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΙΝΑΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΚΑΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ . ΟΜΩΣ Η ΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΕΣΥΡΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ . Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ . ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ . ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΒΡΗΚΕ . ΟΥΤΕ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ......ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...