Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραδειγματική η συνεργασία Νίκα - Τζιούμη | Υπογραφές για τους δρόμους προς Χιονοδρομικό και Λιμποβίσι!

Παραδειγματική η συνεργασία Νίκα - Τζιούμη | Υπογραφές για τους δρόμους προς Χιονοδρομικό και Λιμποβίσι!

Την εξαιρετική συνεργασία, ανάμεσα σε Δήμο Τρίπολης και Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπογράμμισε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή δύο προγραμματικών συμβάσεων, το πρωί της Πέμπτης (1/10/2020).

Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Το ένα έργο αφορά την ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας και το άλλο το δρόμο προς το Λιμποβίσι.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι «η συνεργασία με την Περιφέρεια είναι άριστη, ως σήμερα» και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Τρίπολης διαθέτει το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, που είναι πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες. Με το έργο αυτό, η πρόσβαση θα είναι ομαλή και ασφαλής για όλους. Θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα και κατ’ επέκταση θα αυξηθούν τα έσοδα σε επιχειρήσεις του δήμου μας.

Για το Λιμποβίσι, λύνουμε ένα χρόνιο πρόβλημα, φτιάχνουμε το δρόμο προς το σπίτι που γεννήθηκε ο Απελευθερωτής του Γένους, σε μια περιοχή που προγραμματίζονται επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία.

Έχουμε προγραμματίσει κι άλλα έργα, υπάρχει διάθεση η Περιφέρεια να στηρίξει τον Δήμο Τρίπολης. Η Περιφέρεια είναι ο σημαντικός θεσμός για να γίνουν και να ολοκληρωθούν έργα ποιοτικά, αναπτυξιακά που θα απολαμβάνουν οι επόμενες γενιές».

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας μίλησε για «παραδειγματική συνεργασία» με τον κ. Κώστα Τζιούμη και προανήγγειλε και άλλα έργα, όπως τα πεζοδρόμια προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, έργα στη λίμνη Τάκα και κατασκευή του Κέντρου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, στην οδό Καλαμών.

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    XAXΕΣ,......ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ . ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΟΨΑΤΕ .....ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΤΑΊ΄ΛΙΚΙΑ .

  • ΧΑ  ΧΑ  ΧΑ ΧΑ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοιτατε να δειτε αυτά τα εργακια ητανε προτασεις των πρωην και δεν προκανανε να τα φτιαξουν γιατί εν τω μεταξυ τους καταψηφισε ο κυριαρχος λαός. Επι 9 χρονια τα μελετουσαν, τα προγραματιζανε ,τα δημοπρατουσαν και φτου απο την αρχή. Τα ειχανε προγραμματισει για τον δεκατο χρονο της εξουσιας τους και δεν προλαβανε. Τους προλαβε ο λαος. Γιατι ρε ασπλαχνοι πελοποννησιοι δεν τους δωσατε μια ευκαρια ακομη αλλα 4 χρονακια στην καμπουρα μας να μας τα φτιαξουνε όλα. Αιδως και εντροπη. Οι άνθρωποι ητανε για άλλου επιπεδου πολιτική. 10 χρονια θαλανε και θα τα τελειωναν ολα. χα χα χα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλέ κ. Πανουκλι@, που διευθύνεις από έδρας τη συζήτηση, δεν ντρέπεσαι ;;;; Αυτών είναι τα έργα ;;;;;ΑΙΔΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ .......ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ .

  • ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    μπράβο δήμαρχε!!κρίμα στους δημοκράτες της Τρίπολης που σε
    Ψηφίσαμε!τόσο άψογη συνεργασία με την ΝΔ??ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

  • Βαγγέλης Γιαννακούρας
    Βαγγέλης Γιαννακούρας Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι φωτογραφίες αξίζουν όταν εντάσσεις ένα έργο και όταν το υλοποιείς και το ολοκληρώνεις. Θεωρώ περιττό και άνευ ουσίας και καθαρά προπαγανδιστικό να βγάζουμε φωτογραφίες σε κάθε ένα από τα 20 βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός έργου. Εμείς και όταν εντάξαμε τα έργα αυτά (Χιονοδρομικό, Λιμποβίσι) γιατί εμείς τα εντάξαμε ούτε καν ανακοίνωση δεν βγάλαμε, για αυτό τα οικειοποιείστε εσείς τώρα. Εμάς όμως μας ενδιαφέρει η ουσία και όχι το φαίνεσθαι και αυτή είναι η διαφορά μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...