Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αρκαδίας: "Να αναβληθούν οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια"

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αρκαδίας: "Να αναβληθούν οι εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια"
Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αρκαδίας, αναφέρει: "Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού (COVID 19) και την από 1-12-2020 ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. αναφορικά με την αναβολή των αρχαιρεσιών για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια και δεδομένων των συνθηκών που συνδέονται με την εξέλιξη την πανδημίας, ζητάμε:
1. Να αναβληθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια, που έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου 2020, μέχρι να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες διεξαγωγής τους.
2. Να παραταθεί η θητεία των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων κατά τρόπο τέτοιο ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.
3. Στην περίπτωση που το αρμόδιο Υπουργείο δεν προβεί στην αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να απέχουν από την διαδικασία εκλογής των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια και τους υποψηφίους (συνδυασμοί και ανεξάρτητοι υποψήφιοι) να απέχουν από την ανωτέρω διαδικασία.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...