Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα ζήτησε ο Τσιαμούλος

Την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα ζήτησε ο Τσιαμούλος

Την παραίτηση του κ. Κατσαφάνα από τη θέση του Αντιδημάρχου ζήτησε ο Νίκος Τσιαμούλος, κατά τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Ειιδκότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ο κ. Τσιαμούλος είπε: "Έγινε μια αυθαίρετη πράξη σε βάρος του Δημοτικού Συμβουλίου (για την παρουσία Κατσαφάνα στο περιφερειακό συμβούλιο, προ ημερών). Λυπάμαι για το πώς κινηθήκατε, έχετε παραβιάσει τους θεσμούς, πέφτουν οι μάσκες και δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε σαν παράταξη γι αυτό. Ζητώ την παραίτηση του κ.Κατσαφάνα. Αν δεν παραιτηθεί Δήμαρχε θα έχεις την ευθύνη!"

Ο κ.Κατσαφάνας τόνισε: "Για το θέμα με τα Βούρβουρα δεν μπορούσε εκείνη την στιγμή να πάει στο ΠεΣυ ο Δήμαρχος και πήγα εγώ.Με ρώτησαν αν υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου και είπα όχι. Ξεκίνησα λέγοντας πως πρέπει να εξετάσουμε τι επηρεάζεται και τι όχι. Εγώ είμαι υπερ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά με μέτρο. Είπα μόνο και μόνο να εξεταστεί πρώρα σοβαρά το θέμα πριν πούμε όχι.Ποτέ δεν δεχτήκαμε να μπουν ανεμογεννήτριες σε σημεία που δημιουργούσαν προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες. Για το θέμα που συζητάμε σήμερα είμαι αρνητικός για ανεμογεννήτριες στην περιοχή του Μαινάλου.‘Εχουμε κότσια να αντιπαλέψουμε αυτή την κατάσταση; Αυτό είναι το θέμα. Να είστε σίγουροι πως αυτοί που τα κατέθεσαν θα είναι στο πλαίσιο των όσων ορίζει ο νόμος, γιατί μετά θα πρέπει να πάνε να ζητήσουν άδειες. Πρέπει να αποτρέψουμε την διαδικασία του fast track που πάνε να κάνουν εκει."

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρεπει να εχεις πετσα για να παραιτηθεις-πραγμα που δεν διαθετει κανεις απο την παραταξη Τζιουμη και ιδιαιτερα ο επαγγελματιας πολιτικος ΚΑΤΣΑΦΑΝΑΣ.Ρε αμολατε τους δεν αξιζουν.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...