Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ρουμελιώτης: "Νιώθω τιμή που ανήκω σ αυτή την ομάδα που δεν κιοτέψαμε, ακόμα κι όταν δεχτήκαμε τόνους λάσπης και ύβρεων"

Ρουμελιώτης: "Νιώθω τιμή που ανήκω σ αυτή την ομάδα που δεν κιοτέψαμε, ακόμα κι όταν δεχτήκαμε τόνους λάσπης και ύβρεων"
Με αφορμή την υπογραφή για την έναρξη του έργου ΣΔΙΤ των αποριμμάτων, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης έγραψε ...
"Η Πελοπόννησος, η Αρκαδία και η «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» σήμερα έγραψαν ιστορία. Ένα έργο που αποτελεί παράλληλα ένα μοντέλο διαχείρισης για ολόκληρη την Ευρώπη πήρε την τελική υπογραφή για να ξεκινήσει. Η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ
Πίσω από αυτό το τεράστιο έργο όμως, υπάρχει μια δυνατή ομάδα και ένας πολιτικός με ιδιαίτερο πολιτικό και ηθικό ανάστημα και αξίες, ο άνθρωπος που το οραματίστηκε και αγωνίστηκε για να φτάσει στο τελικό στάδιο, ο Πέτρος Τατούλης. Νιώθω τιμή που ανήκω σ αυτή την ομάδα που δεν κιοτέψαμε, ακόμα κι όταν δεχτήκαμε τόνους λάσπης και ύβρεων, όταν απειλήθηκε η σωματική μας ακεραιότητα, όταν βρίσκαμε τοίχους και πολέμιους, αυτούς που σήμερα καμαρώνουν κιόλας.
Είμαστε εμείς που ήδη από το 2019 με καμάρι παρουσιάζαμε αυτό το έργο στους συμπολίτες μας τηρώντας την υπόσχεση που τους δώσαμε 10 χρόνια πριν. Η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Πελοπόννησο έχει εμπνευστή, ανθρώπους που το υπερασπίστηκαν και το έφτασαν ένα βήμα πριν την υπογραφή, τον Πέτρο Τατούλη και τους συνεργάτες του.
Ευχαριστώ και ως Αντιπρόεδρος της τότε Οικονομικής Επιτροπής και ως Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος όλους τους συνεργάτες και συναδέλφους της παράταξης μας γι αυτό που σήμερα καταφέραμε, η μάχη άξιζε, οι Πελοποννήσιοι, οι Αρκάδες γνωρίζουν. Κάθε μέγάλο έργο της Πελοποννήσου φέρει την υπογραφή μας και για εμάς είναι δύναμη."

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι οι σημαντικοί ........σχολιάζουν μετά περισσού θράσους ! Άστους να λένε Γιώργο Ρουμελιώτη !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσα κιλά θράσους μπορείς να έχεις όταν όλα τα στραβοκαμωμένα σου τα έχει βάλει κάτω απο την ομπρέλα του ο αφέντης σου! Ευτυχώς που αναγνωρίζει ποιος του εξασφάλιζε εκατοντάδες ψηφαλάκια από την μεγαλη κυνηγετική οικογένεια που κοιμόταν. Γειά σου Γιώργη ευγνώμονα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @19:20 και σεις σπό τον καναπέ σας σχολιάζετε ακρίτως .....Δεν κοστίζει δα και τίποτε να πείτε την μ@λ@κία σας .Ε;

  • Πολίτης Τρίπολης
    Πολίτης Τρίπολης Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ίδιο γινόταν και στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενας ενας λεει το ποιηματακι του........... σειρά να μιλήσει και ο Γιωργης. Τι ζούμε ????????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...