Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: «Για μένα η Αρκαδία και το χωριό μου η Μυγδαλιά, είναι η ζωή μου»

Οδυσσέας: «Για μένα η Αρκαδία και το χωριό μου η Μυγδαλιά, είναι η ζωή μου»

 

Στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στη γνωστή Γορτύνια δημοσιογράφο Πηνελόπη Γαβρά μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος στο τέλος αυτής της συνέντευξη ρωτήθηκε «οι φιλοδοξίες σας στο νέο ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν τα όρια της Αρκαδίας;».

Και απάντησε:

Όποιος λέει ότι δεν έχει φιλοδοξίες στην πολιτική, δεν λέει την αλήθεια. Εκλέχθηκα το 2009 στην πιο δύσκολη οικονομική, κοινωνική και πολιτική συγκυρία για τη χώρα. Γνώριζα και γνωρίζω πόσο δύσκολο και αντιδημοφιλές είναι να λες «πράγματα» που δεν είχαν ακουστεί τα τελευταία 30 χρόνια. Πιστεύω στη δύσκολη, επώδυνη αλλά αναγκαία προσπάθεια για τη χώρα. Τώρα που σιγά σιγά οι εύκολοι δρόμοι και οι εύκολες λύσεις αποδεικνύονται φρούδες ελπίδες και καταρρέουν, καταρρέει μαζί τους και η πολιτική αντίληψη «αλλάζουμε τα πάντα με ένα άρθρο».

Για μένα η Αρκαδία και το χωριό μου η Μυγδαλιά, είναι η ζωή μου, μην το δείτε ως υπερβολή. Εκεί έμαθα ότι πρέπει να αγωνιστείς για να κερδίσεις πράγματα, εκεί κατάλαβα πως όταν πιστεύεις σε κάτι, μπορείς και να το υλοποιήσεις. 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...