Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Στα μαχαίρια» τα κόμματα της αριστεράς στην Αρκαδία! Γιατί το ΚΚΕ κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗ.ΜΑΡ.

«Στα μαχαίρια» τα κόμματα της αριστεράς στην Αρκαδία!
Γιατί το ΚΚΕ κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗ.ΜΑΡ.

«Ανάβει» το προεκλογικό σκηνικό στην Αρκαδία, αφού, στο πλαίσιο της παρουσίας των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ, ο Βαγγέλης Γούργαρης (στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος) εξαπέλυσε επίθεση στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και στην τοπική Δημοκρατική Αριστεράς και τους κατηγόρησε ότι πάνε χέρι – χέρι με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

Επί λέξει, είπε: 

p>«Στο Νομό Αρκαδίας είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία αυτών των δυνάμεων. Στο συνδικαλιστικό κίνημα αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, είναι ο βασικός μηχανισμός των συγκεντρώσεων για στήριξη και προώθηση των αντεργατικών επιλογών των συμβιβασμένων ηγεσιών της Γ.Σ.Ε.Ε. και της ΑΔΕΔΥ.

Στα σωματεία της ΔΕΗ μέσα από κοινά ψηφοδέλτια με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και κοινή δράση στήριξαν την απελευθέρωση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ τη διάλυση του Ασφαλιστικού φορέα την απολιγνιτοποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας   και τη μεταλιγνιτική εποχή στη Μεγαλόπολη.

Στην τοπική διοίκηση είναι μόνιμα δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ. Είναι μικρή η Αρκαδία και γνωριζόμαστε όλοι. Στο Δήμο Γορτυνίας ο κ. Ζούνης στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι πεόεδρος του Δ.Σ. με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Στη Μεγαλόπολη ο κ. Μάντης επίσης στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιδήμαρχος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας είχαν κατέβει με το ΠΑΣΟΚ. ΑΠΛΑ δεν εξελέγησαν.

Στο Δήμο Τρίπολης ο κ. Δελφάκης στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. είναι επικεφαλής ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ.

Όταν αυτοί μας ζητούν συνεργασία καταλαβαίνεται τι θέλουν. Να γίνουμε σαν κι’ αυτούς. Έχουμε τέτοιο δικαίωμα; 

Είναι επιτακτικά αναγκαία η επιλογή της χειραφέτησής του λαού από τους μονοδρόμους της ΕΕ, και του κεφαλαίου, που τον καλούν όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις γιατί είναι πορεία προς τον γκρεμό για τα συμφέροντά του.

Στις μέρες που απομένουν ως την κάλπη, οι υποψήφιοι, τα μέλη, οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα βρεθούν όπως πάντα, με μεγαλύτερη επιμονή, μέσα στο λαό, συζητώντας μαζί του, θέτοντας στην κρίση του την εναλλακτική πρόταση διεξόδου από την κρίση, υπέρ του λαού. Θα απλώσουμε το χέρι σε κάθε άνθρωπο του μόχθου, και ας μην συμφωνεί με όλα μαζί μας, να βαδίσουμε μαζί κόντρα σε εκβιασμούς, κινδυνολογία, κίβδηλα διλήμματα, παραπλανητικές προτάσεις και αυταπάτες. Να κάνουμε μαζί το άλμα προς τα εμπρός. Μπορούμε να τρομοκρατήσουμε όσους τρομοκρατούν γιατί θέλουν το λαό ηττημένο. Μπορούμε να απομονώσουμε όσους τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Λύση υπάρχει και είναι στο χέρι του λαού να γίνει πραγματικότητα. Με ισχυρό ΚΚΕ και συμπόρευση μαζί του στην κατεύθυνση του άλλου δρόμου ανάπτυξης.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...