Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρ.Λαμπρόπουλος: "Οι συνάδελφοι άργησαν 11 χρόνια να εκφράσουν το “όψιμο” ενδιαφέρον τους για την Αρκαδία" (vd)

Χρ.Λαμπρόπουλος: "Οι συνάδελφοι άργησαν 11 χρόνια να εκφράσουν το “όψιμο” ενδιαφέρον τους για την Αρκαδία" (vd)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, στις 12.30, το μεσημέρι στην έδρα της Περιφέρειας κάνοντας έναν μίνι απολογισμό και δίνοντας στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία των μέχρι τώρα νέων έργων που πραγματοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί στην Π.Ε. Αρκαδίας, απαντώντας έτσι και στην πρόσφατη “ανοίκεια ως προς το ύφος της ” – όπως την χαρακτήρισε- κριτική της μείζωνος αντιπολίτευσης  την οποία κατηγόρησε υφέρποντα λαϊκισμό δηλώνοντας μάλιστα ότι άργησε 11 χρόνια να δηλώσει το όψιμο ενδιαφέρον της για την Αρκαδία.

Ο κος Λαμπρόπουλος μίλησε για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα στη βάση σχεδιασμού ανάπτυξης  της Περιφέρειας και της Π.Ε. Αρκαδίας για την προγραμματική περίοδο 2021-27 με έργα που εκτελέστηκαν , εκτελούνται ή προγραμματίζονται και τα οποία -όπως υποστήριξε- θα δώσουν στην Αρκαδία αυτό που για τόσα χρόνια δεν είχε , δηλαδή, μια θέση στην οικονομία της περιφέρειας και της χώρας , μια αύξηση της επισκεψιμότητας που είναι απίθανα χαμηλή, κάτι που σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη , δεν τις αξίζει και δεν δικαιολογεί τις δαπάνες της δήθεν τουριστικής προβολής από την προηγούμενη παριφερειακή αρχή, αλλά και κίνητρα για να παραμείνουν οι κάτοικοι στην τόπο τους καθώς όπως είπε υπάρχουν φόβοι για το αντίθετο από τα στοιχεία της απογραφής που θα προκύψουν και που δείχνουν λάθος χειρισμούς στην προηγούμενη 10ετία.

“Περάσαμε δυο χρόνια στην Π.Ε. Αρκαδίας κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια να δρομολογήσουμε νέα έργα , να συντάξουμε μελέτες για έργα τα οποία ήταν ενταγμένα σε προγράμματα χωρίς καμία μελέτη και επομένως να μην έχουν τρόπο να υλοποιηθούν και κυρίως να βοηθήσουμε έργα που λόγω κυρίως του ΕΣΠΑ χρηματοδοτούνταν με ελάχιστες επιδοτήσεις” τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας .

Έκανε αναλυτική αναφορά στο έργο διαχείρισης απορριμμάτων αλλά και σε στοιχεία που αφορούν έργα που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ στο Λιγνιτόσημο αλλά και στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τέλος, ο κ.Λαμπρόπουλος δήλωσε ότι η Περιφέρεια έχει άριστη συνεργασία με δημάρχους φορείς αλλά και την κυβέρνηση ώστε να υπάρχει συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στης Αρκαδίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη συνέντευξη του Χρ.Λαμπρόπουλου.

www.drt915.gr 

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 00:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι μπράβο Χρήστο μίλα καθαρά και με στοιχεία γιατί πολύ μας στα έχουν ζαλίσει ότι έκαναν έκαναν έκαναν.... Και παπαλα ξεκλήρισαν τις στάνες και τα κοτέτσια 11 χρόνια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τι μαγικό τρόπο θα μειώσεις τα σκουπίδια στην Παλαιόχουνι φιλαράκι ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...