Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δελφάκης για το εξοργιστικό βίντεο με Δούκα και Λιβανό: "Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος έδειξε την σοβαρότητα που τον χαρακτηρίζει"

Ο Δελφάκης για το εξοργιστικό βίντεο με Δούκα και Λιβανό: "Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος έδειξε την σοβαρότητα που τον χαρακτηρίζει"

Τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε o Αρκάς Πρόεδρος του ΕΛΓΑ και πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, τα όσα λέγονταν στο επίμαχο βίντεο ανάμεσα στον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα και τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό για τς φωτιές του 2007 στην Ηλεία και τις "μαύρες σακούλες", υπογραμμίζει με ανάρτησή του ο Δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κ. Νίκος Δελφάκης.

Γράφει: "Είδα το βιντεο. Εκτός από τον Δούκα που έλεγε χοντρές μαλακιες και τον Λιβανό που γελάει σαν μαλακας , διέκρινα να βρίσκεται στη σύσκεψη ο προεδρος του Ελγα Αντρεας Λυκουρεντζος , ο οποίος όχι μόνο δεν συμμετέχει , αλλά φαίνεται να δυσφορεί και για να διώξει την αμηχανία αρχίζει και πίνει νερό στο κρίσιμο σημείο. Της ίδιας γενιάς , στελέχη της Δ.Α.Π αυτός και της Πανσπουδαστικής εγώ, σε εκεινα τα πρώτα χρόνια της μεταπολιτευσης και της έντονης κομματικοποίησης, 1975-1978, δεν κοιταζόμαστε στους δρόμους της πόλης όταν κατεβαίναμε οι φοιτητές στην Τρίπολη , και με τις πιο αγαπητικές ματιές και μπορεί να είχαμε ανταλλάξει και τίποτα κουβέντες για κανά πανώ ή ταμπλό. Αλλά έδειξε την σοβαρότητα που τον χαρακτηρίζει και τα πολύτιμα συμπεράσματα που έχει βγάλει η γενιά μας , ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων."

 
 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν ειναι σταση στελεχους και πρωην υπουργου της ΝΔ αυτη Νικο .επρεπε να παρει θεση και αν διαφωνουσε να εφευγε.

  • μλκ
    μλκ Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Με όλο το σεβασμό, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος έμεινε απλώς «Παυλόπουλος».

  • Μαύρο μέχρι τελικής πτώσης
    Μαύρο μέχρι τελικής πτώσης Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το άλλο το ρετάλι η μουχρίτσα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αφού έχουν αυτός και το κόμμα του στριμωχτεί, λέει ότι είναι αναληθή τα όσα είπε ο μέγας Δούκας της Σπάρτης. Ναι μωρέ, ψέματα ήταν, τα είπε έτσι για να σπάσουν πλακίτσα και να γελάσουν τα τσαμένα τα παιζάκια. Ουστ και πάλι ουστ ρε ξεφτίλες. Θα φάτε τέτοιο μαύρο τις εκλογές που θα πάει γόνα. Θα παρακαλάτε να είχατε εξαφανιστεί από προσώπου γης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...