Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκος Κουτσόγιωργας: "Βούλησή μου είναι να μην κοπεί κανένα δρομολόγιο και να μην αυξηθούν τα εισιτήρια στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας"

Νίκος Κουτσόγιωργας: "Βούλησή μου είναι να μην κοπεί κανένα δρομολόγιο και να μην αυξηθούν τα εισιτήρια στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας"

Με αφορμή την επανεκλογή του στην Προεδρία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ο κ. Νίκος Κουτσόγιωργας προχώρησε σε συνέντευξη τύπου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους μετόχους της εταιρείας, για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν για άλλη μία φορά.

«Είπα και στους εργαζομένους ότι τις απολαβές μας και τους μισθούς τους οφείλουμε όλοι μας τις οφείλουμε στους επιβάτες του ΚΤΕΛ» τόνισε ο κ. Κουτσόγιωργας και προσέθεσε λόγω των τιμών στα καύσιμα, ο αγώνας είναι αδυσώπητος.

«Αυτή η εταιρεία πρέπει να κρατηθεί όρθια, όχι μόνο διότι βιοπορούν πάνω από 500 οικογένειες, αλλά επειδή προσφέρει το αγαθό της συγκοινωνίας στο νομό μας και πρέπει να κρατηθεί όρθια. Δεν θα αποφασίσω αυξήσεις στα εισιτήρια, διότι όλος ο κόσμος βιώνει κακουχίες».

Στη συνέχεια είπε ότι βούλησή του είναι να μην κοπεί κανένα δρομολόγιο και να μην αυξηθούν τα εισιτήρια. «Η γιατρειά είναι να αυξηθούν οι πληρότητες και μαζί με τον κόσμο θα τα καταφέρουμε» είπε.

Ειδικά, για τους εργαζόμενους είπε ότι «είμαι σε πολύ αγαστή σχέση με τους συνεργάτες και φίλους μου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...