Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από την Τρίπολη: "Στοιχηματίζω ότι αν απεξαρτηθούμε από το αέριο της Ρωσιας, θα έχουμε ρεύμα με ... δελτίο"!

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από την Τρίπολη: "Στοιχηματίζω ότι αν απεξαρτηθούμε από το αέριο της Ρωσιας, θα έχουμε ρεύμα με ... δελτίο"!

Κατά τη συζήτηση του περιφερειακού συμβουλίου, για την «ακύρωση βίαιης απολιγνιτοποίησης, άμεση επαναλειτουργία των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη», ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Αδαμίδης, ανέφερε .. «Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να τις λειτουργήσει τις μονάδες, αν και διαφωνεί. Η παραγωγή λιγνίτη το 2014 εμείς απεμπολήσαμε δωρεάν δικαιώματα ρύπων που κράτησαν άλλες χώρες. Το κάναμε για να δουλεύουν περισσότεροι οι μονάδες φυσικού αερίου. Η κυβέρνηση δεν επιδοτεί τους καταναλωτές, επιδοτεί το καρτέλ των τεσσάρων. Η τιμή διαμορφώνεται στο Χρηματιστήριο Ενέργειας.

5.500 θέσεις λιγότερες έχουμε στα λιγνιτικά πεδία της Μεγαλόπολης και της Δυτικής Μακεδονίας.

Αν απεξαρτηθούμε από το Ρώσικο αέριο, θα έχουμε ρεύμα με το δελτίο. Στοιχηματίζω ότι εντός του 2022, αν απεξαρτηθούμε από το Ρωσικό αέριο, θα υπάρχουν περίοδοι του χρόνου, που δεν θα έχουμε ρεύμα. Επίσης, θα υπάρξουν και εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος για να μην έχουμε μπλακ άουτ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...