Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολύ σκληρές εικόνες από τα νεκρά ζώα στην Τεγέα | Δεμένα και «αγκαλιασμένα» αδέσποτα έφυγαν από τη ζωή …

Πολύ σκληρές εικόνες από τα νεκρά ζώα στην Τεγέα | Δεμένα και «αγκαλιασμένα» αδέσποτα έφυγαν από τη ζωή …

Συγκλονίζει και προκαλεί οργή το νέο περιστατικό με δολοφονίες αδέσποτων ζώων στην περιοχή μας.

Τελευταίο κρούσμα στο χωριό Μαγούλα Τεγέας, με τα νεκρά ζώα να εντοπίζονται έξω από την εκκλησία και το κοιμητήριο του χωριού.

Οι εικόνες που εξασφάλισε το «Καλημέρα Αρκαδία» είναι πάρα πολύ σκληρές. (προσοχή, να μην κοινοποιηθούν σε παιδιά)

Τόσο μίσος, τέτοια διαστροφή …

Είναι μάλιστα συγκλονιστικό ότι δύο αδέσποτα που είχαν δεθεί μαζί με σχοινί είναι αγκαλιασμένα, με τα πόδια του ενός να έχουν «αγκαλιάσει» το κεφάλι του άλλου. Σαν να προσπαθούσε να το σώσει ή να του δώσει κουράγιο.

Μηνύσεις έχουν ήδη γίνει. Οι δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, σύμφωνα πάντα με όσα προβλέπει ο Νόμος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του www.kalimera-arkadia.gr.

3 σχόλια

  • Κ.Κ.
    Κ.Κ. Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Φονιάδες αθώων ζώων, νοητικά, ηθικά και συναισθηματικά ανάπηροι, με πρωτόγονα ένστικτα, κατσαπλιάδες εντεταλμένοι των αφεντικών τους. Αν πληρώθηκαν για να κάνουν αυτό το έγκλημα ενάντια στο Θεό και στα αθώα πλάσματά του, να τα πιούν φάρμακα και να μη γίνουν ποτέ καλά. Λυπάμαι μόνο τα παιδιά τους, γιατί με την ανατροφή και τα παραδείγματα που παίρνουν, θα κάνουν ακόμα χειρότερα. Πρόκειται για τους μελλοντικούς φονιάδες και βιαστές της ανθρωπότητας. Ας τους εμποδίσει ο Θεός με τη ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!! ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΕΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ '' ΑΝΘΡΩΠΟΙ '';;;;;; ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;;;;;

  • Anonymous
    Anonymous Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ου να χαθούν.Οι νταγλαραδες χωριάτες που δεν έχουν βγει ποτέ από το σπίτι τους και νομίζουν πως οτιδήποτε τους ανήκει.Αγραμματοι,απολίτιστοι,άξεστοι,ασεβείς και άξιοι τιμωρίας.Οι κατά τη γνώμη τους ΑΝΤΡΕΣ με βαριά .... Ευτυχώς και δυστυχώς για εσένα που το έκανες υπάρχει το καρμα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...