Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ο υποψήφιος Περιφέρειαρχης της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει αδέρφια, ξαδέλφια, γιους και κόρες που θα παίρνουν έργα από την Περιφέρεια»! (vd)

«Ο υποψήφιος Περιφέρειαρχης της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει αδέρφια, ξαδέλφια, γιους και κόρες που θα παίρνουν έργα από την Περιφέρεια»! (vd)

Στην Τρίπολη ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής (1η Νοεμβρίου 2013) ο Αρκάς βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος πήγε στο γραφείο του κόμματος, στην Τρίπολη και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης.

Για τα πρόσφατα γεγονότα με τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής, μίλησε για δικονομικό πραξικόπημα και επικαλέστηκε δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη ότι αυτή η υπόθεση είναι ξενοκίνητη από την Αμερική κα τον διεθνή σιωνισμό.

«Όταν με το καλό αυτή η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο, είμαστε πανέτοιμοι να εξευτελίσουμε το σύστημα» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος και προσέθεσε ότι «η κυβέρνηση δεν κατάφερε να ρίξει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Προκαλούμε να περπατήσουμε μαζί στους δρόμους της Τρίπολης και δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου».

Την απόφαση για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή τη χαρακτήρισε «γελοία, αντισυνταγματική και παράνομη».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και είπε ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο ψηφοδέλτια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όσο για το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος Περιφερειάρχης είπε «όπου μου προτείνουν θα κατέβω. Όλοι είμαστε στρατιώτες της Χρυσής Αυγής».

Για να προσθέσει με νόημα: «Το σίγουρο είναι ότι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει αδέρφια, ξαδέλφια, γιους και κόρες που θα παίρνουν έργα από την Περιφέρεια».

Ενώ, σε άλλη ερώτηση είπε: «Υπάρχουν κι άλλοι Τσοαχατζόπουλοι. Και κάποιοι είναι κοντοχωριανοί μας που την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...