Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φτιάχνεται η στέγη σε Γυμνάσιο - Λύκειο Τεγέας για να πάψουν να μπαίνουν νερά στα σχολεία! (vd)

Φτιάχνεται η στέγη σε Γυμνάσιο - Λύκειο Τεγέας για να πάψουν να μπαίνουν νερά στα σχολεία! (vd)

Εργασίες ανακατασκευής της στέγης σε Γυμνάσιο και Λύκειο Τεγέας είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες. Πέρυσι ο Δήμος Τρίπολης αντικατέστησε τη στέγη του παιδικού σταθμού που βρίσκεται απέναντι από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Τεγέας και λύθηκε το σοβαρό πρόβλημα με την υγρασία του κτιρίου, όπως επίσης δημιουργήθηκε και καινούρια είσοδος, δίπλα από τη στάση, με στέγαστρο για την ασφάλεια των μαθητών.

Φέτος σειρά έχει η στέγη στο Λύκειο και το Γυμνάσιο της Τεγέας, η οποία δεν έχει δεχτεί καμία εργασία εδώ και 20 χρόνια, με αποτέλεσμα την περυσινή χρονιά να μπαίνει το νερό στο εσωτερικό του κτιρίου. Πρόκειται επίσης να γίνουν βελτιώσεις στα λούκια και τις υδρορροές των κτιρίων και αντικατάσταση των παραθύρων στο Γυμνάσιο. Στο Λύκειο τα παράθυρα αντικαταστάθηκαν πέρυσι.

Το σημαντικό είναι ότι έχει προταθεί από το Δήμο Τρίπολης το κτίριο του γυμνασίου της Τεγέας να δεχθεί εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του και να ενταχθεί στο ΕΠΠΕΡΑΑ, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης και αναμονής της απάντησης.

Στο βίντεο θα δείτε τις εργασίες στη στέγη και συνεντεύξεις του λυκειάρχη Π. Δημητρέλη, του τοπικού προέδρου της Αλέας Π. Δημητρακόπουλο, ο οποίος έκανε πολύ προσωπική δουλειά, του αντιδήμαρχου Σ. Κουκάκη και του προέδρου της σχολικής επιτροπής Ζ. Μπισιούλη.

Β.Π. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...