Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τηλεοπτικά γυρίσματα για να γνωρίσουν οι Ρώσοι την «ορεινή Αρκαδία»!

Τηλεοπτικά γυρίσματα για να γνωρίσουν οι Ρώσοι την «ορεινή Αρκαδία»!

Στο πλαίσιο προβολής της ορεινής Αρκαδίας στη ρωσική αγορά, τα μέλη της ομάδας προώθησης του δικτύου DISCOVER GREECE σε συνεργασία με τοπικούς επαγγελματίες (ξενοδοχεία, ξενώνες, σαλέ, εστιατόρια κλπ) επισκέπτονται την περιοχή για τηλεοπτικά γυρίσματα από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 .

Σκοπός του δικτύου είναι να καταγραφούν οι φυσικές ομορφιές  και οι τουριστικές υπηρεσίες της περιοχής  ώστε να προβληθεί η ορεινή Αρκαδία μέσα από την τηλεόραση και το ιντερνετ, σε όλες τις ρωσόφωνες χώρες και να πληροφορηθεί αναλυτικότερα ο ρώσος ταξιδιώτης και τα ρωσικά ταξιδιωτικά γραφεία για τις υποδομές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής.

Η εκπομπή "ταξιδεύει" στην περιοχή όπου οι  κάμερες  παρουσιάζουν το ιδιαίτερο χρώμα του και καταγράφουν σφαιρικά τα σημεία που έλκουν τους ρώσους τουρίστες.

Οι πολλές εικόνες τραβηγμένες ζωντανά και η επαφή της Ρωσίδας παρουσιάστριας με επαγγελματίες ή παραγωγούς δεν αφήνουν τον τηλεθεατή να κουραστεί αλλά αντίθετα του δίνουν την αίσθηση ότι είναι ήδη στο χώρο που θα επισκεφτεί, θα διανυκτερεύσει…

Η ορεινή Αρκαδία είναι ο προορισμός με την κλασική ελληνική ομορφιά, ιδανική για ατομικές ή οικογενειακές διακοπές για όλες τις εποχές του χρόνου και απευθύνεται σε ένα μεγάλο target group επισκεπτών (καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες κλπ).

Η περιοχή  εκτός από το έντονο θρησκευτικό ενδιαφέρον της, προσφέρει την αρκαδική αρχιτεκτονική, την παράδοση και τον πολιτισμό, φυσικές ομορφιές και παραδοσιακά χωριά  που γοητεύουν και αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα των επισκεπτών. Ακόμη μια ξεχωριστή φιλοξενία που περνά μέσα από τα τοπικά προϊόντα και την πλούσια και γευστική κουζίνα της.

Η ορεινή Αρκαδία ξεκινά εκ του μηδενός το άνοιγμα της αγοράς στη Ρωσία, ωστόσο σαν προορισμός έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να καταστούν γνωστές στο μεγάλο ρεύμα ρώσων τουριστών που πρόκειται να κατευθυνθεί προς την Ελλάδα την προσεχή σεζόν, με την προϋπόθεση όμως οι τοπικοί φορείς να δράσουν «οργανωμένα» και με «τουριστική συνείδηση» για να υπάρξουν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...