Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή - Δεν θα τελειώσουν ποτέ οι βροχές στην Αρκαδία;

Πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή - Δεν θα τελειώσουν ποτέ οι βροχές στην Αρκαδία;
Ήλιος το πρωί και βροχές μετά το μεσημέρι προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας για την Παρασκευή (11/4/2014), ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.
Στο Άστρος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός θα είναι αίθριος, με ηλιοφάνεια το πρωί, αλλά μετά το μεσημέρι θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 ως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στο Λεωνίδιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού. Η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και μετά το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα βροχών. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Στην Τρίπολη, η ημέρα θα αρχίσει με ήλιο, θα συννεφιάσει μετά το μεσημέρι, αλλά δεν προβλέπονται βροχές, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, από 6 ως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Βυτίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, ο καιρός θα είναι καλός το πρωί, αλλά μετά ο μεσημέρι θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα θα αρχίσει με ήλιο και μετά θα συννεφιάσει ο ουρανός της περιοχής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...