Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Μάγεψε» το Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Τρίπολη – Τιμήθηκε ο Τριπολίτης Δήμαρχος Παπάγου Β. Ξύδης (vd)

«Μάγεψε» το Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Τρίπολη – Τιμήθηκε ο Τριπολίτης Δήμαρχος Παπάγου Β. Ξύδης (vd)
Η  Χορωδία Τρίπολης, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας, στο «Μαλλιαροπούλειο Θέατρο» –με είσοδο ελεύθερη- παρουσίασε  στο κοινό της Αρκαδίας, πρόγραμμα με ύμνους από το «Θείο Πάθος» και όχι μόνο.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και συνδιοργανώθηκε με το Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη.
Πρόκειται, για το «5ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» που έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 8.00 το βράδυ.
Πλην της συνδιοργανώτριας Χορωδίας Τρίπολης, έλαβαν μέρος: Η Αντρική Χορωδία ΝΙΚΑΙΑΣ υπό τη διεύθυνση του Γεράσιμου Κασφίκη και η Μικτή Χορωδία Δήμου ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή.
Ενδιάμεσα, η Χορωδία Τρίπολης τίμησε, με Αναμνηστική πλακέτα, τον Τριπολίτη Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΞΥΔΗ, για την 20ετή ευδόκιμη αυτοδιοικητική θητεία του στα κοινά της Αττικής… καθώς και την άριστη συνεργασία, μαζί του, σε θέματα πολιτισμού… Τον Β. Ξύδη, τον γιο του καθηγητή Φυσικής, Μηνά, τον ακέραιο και πολύ δραστήριο Δήμαρχο ”διαφήμιση” της Τρίπολης στην Αθήνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...