Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θα «πλημμυρίσει» από κόσμο το Πάσχα η Κυνουρία – Λίγες κρατήσεις στην ορεινή Αρκαδία – Που κυμαίνονται οι τιμές!

Θα «πλημμυρίσει» από κόσμο το Πάσχα η Κυνουρία – Λίγες κρατήσεις στην ορεινή Αρκαδία – Που κυμαίνονται οι τιμές!
Με κόσμο φαίνεται ότι θα γεμίσει η παραθαλάσσια Αρκαδία και συγκεκριμένα το Λεωνίδιο και ο Τυρός, κατά το το τριήμερο του Πάσχα.
Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά για την πόλη της Τρίπολης και την ορεινή Αρκαδία, αφού τα ξενοδοχεία έχουν ακόμα αρκετά διαθέσιμα δωμάτια.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο kalimera-arkadia.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας Κώστας Μαρινάκος, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής δεν είναι ενθαρρυντική για την ορεινή Αρκαδία και την πόλη της Τρίπολης, αντιθέτως είναι πολύ ευχάριστα τα πράγματα για τις παραθαλάσσιες περιοχές.
Η περίοδος του Πάσχα για τον Έλληνα είναι ένα μικρό καλοκαίρι και ο κόσμος βρίσκει ενδιαφέρον σε παραθαλάσσια μέρη.
Στην Αρκαδία μάλιστα έχουμε παράδοση όσον αφορά στον εορτασμό του Πάσχα, ιδιαίτερα σε Τυρό και Λεωνίδιο, όπου είναι φαντασμαγορικός».
Ειδικότερα, μιλώντας με στοιχεία ενημέρωσε ότι οι πληρότητες των ξενοδοχείων στην Τρίπολη και στα ορεινά μέρη της Αρκαδίας είναι στο 50-60%, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η πληρότητα ξεπερνά το 80%, με τους επαγγελματίες του κλάδου να αναμένουν περισσότερη κίνηση όσο περνούν οι μέρες, μιας και διαθέτουν ειδικές ελκυστικές προσφορές για το τριήμερο.
Οι τιμές κυμαίνονται στα 150-350 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις, ανάλογα με το ξενοδοχείο που θα επιλέξει ο κάθε επισκέπτης. Βέβαια τα τελευταία χρόνια ο περισσότεροι περιορίζονται στις δύο διανυκτερεύσεις, είπε ο Κ. Μαρινάκος.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...