Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα με καλό καιρό στην Αρκαδία- Δείτε τις θερμοκρασίες για κάθε περιοχή!

Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα με καλό καιρό στην Αρκαδία- Δείτε τις θερμοκρασίες για κάθε περιοχή!
Σχετικά καλός θα είναι ο καιρός την ώρα της Ανάστασης αλλά και την Κυριακή του Πάσχα στην Αρκαδία.
Ειδικότερα…
Στο Άστρος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός στην Ανάσταση θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία κοντά στους 10 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι καλός όλη την ημέρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Στο Λεωνίδιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός στην Ανάσταση θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι καλός όλη την ημέρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Στην Τρίπολη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός στην Ανάσταση θα είναι συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία κοντά στους 4 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι σχετικά καλός όλη την ημέρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου, τις μεσημεριανές ώρες.
Στη Βυτίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, ο καιρός στην Ανάσταση θα είναι αίθριος με λίγα σύννεφα και τη θερμοκρασία κοντά στους 6 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι καλός με διαστήματα συννεφιάς όλη την ημέρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, ο καιρός στην Ανάσταση θα είναι αίθριος με λίγα σύννεφα και τη θερμοκρασία κοντά στους 9 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι καλός με διαστήματα συννεφιάς όλη την ημέρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...